h i r d e t é s

Költöztetés Budapest területén akár már aznap? Lehetséges!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Költöztetés Budapest területén akár már aznap? Lehetséges!

2023. október 12. - 09:27

Ha egy költöztetés Budapest valamelyik kerületében esedékes, de szűkös a határidő, akkor a legtöbben egyből bepánikolnak. Van ennek alapja, ugyanis a legtöbb ezzel foglalkozó cég nem fog tudni vállalni ilyen megbízást. Mégsem kell kétségbeesni, ugyanis erre is van megoldás. Lássuk is, hogy mi!

Forrás: koltoztetes-szallitas-s-transport.hu

Költöztetés Budapest területén? Sokszor nem egyszerű!

Egy költöztetés Budapest bármely (főleg belső) kerületében tartogathat meglepetéseket, nehézségeket. Sok esetben meg kell birkózni a rossz minőségű, ráadásul szűk utakkal. A rengeteg parkoló autóról nem is beszélve. Mindez elég nehézkessé teszi a bútorok mozgatását, főleg, ha nem is tud túl közel megállni a teherautó.

És akkor még ott vannak a szűk lépcsőházak is, melyek szintén megnehezítik az egész folyamatot. De ha el kell szállítani a bútorokat, akkor nincs mit tenni, megoldást kell találni minderre. Szerencsére vannak a piacon kiváló költöztető cégek, melyek mindenre fel vannak készülve, és megoldják a legnehezebb szituációkat is.

SOS költöztetés? Ezzel vigyázzunk!

Sok esetben még a legprofibb költöztetők sem tudnak gyorsan reagálni a megkeresésekre, mert hetekre előre be vannak táblázva. Épp ezért, ha csak tehetjük, akár hónapokkal előre is jelezzük az igényünket.

Vannak viszont olyan esetek, amikor sajnos egy nem várt esemény miatt gyakorlatilag azonnal szükségünk van egy fuvarra. Ekkor sajnos könnyen kétségbeeshetünk, és az első szembejövő ajánlatot hajlamosak vagyunk elfogadni, mert annyira szorít az idő bennünket. Lehet ez egy hűtő elromlása és cseréje vagy bármi egyéb, ami sürgőssé teszi számunkra, hogy azonnal keressünk egy költöztetőt.

Viszont ilyenkor vigyáznunk kell, mert amikor ilyen sebezhetőek vagyunk, azt sokan próbálják majd kihasználni! Ne feledkezzünk meg arról, hogy ekkor is írásban kérjük az árajánlatot (e-mailben vagy akár SMS-ben). Ebből ne engedjünk, mert könnyen átverhetnek minket!

Aznapi költöztetés plusz díjért?

Egy ilyen megbízás nem mindennapos, így sajnos bármikor belefuthatunk akár több elutasításba is. Nem meglepő, hogy a legtöbb cég nem fog vállalni egy ilyen feladatot, mert általában mindenkinél annyi embert hívnak be az adott napra, amennyire szükségük van. Így nincs üres járat, nincs szabad kapacitás.

Vagy behívnak plusz munkatársakat. Ez viszont azt jelenti, hogy feláras lesz a szolgáltatás, mert ez plusz költséget jelent a cégnek. Ez tehát normális, és számolnunk is kell ezzel a díjjal, ha elfogadunk egy ilyen ajánlatot.

Van felármentes megoldás is?

Lehet egy cég megbízható, jól dolgozhatnak a munkatársai, de egy ilyen SOS igény akkor is többletköltséget fog számukra jelenteni. Ezt pedig nekünk kell megfizetnünk.

Viszont ott van például a Servitius és Partnerei költöztetés csapata, akik fix munkatársakkal dolgoznak. Ennek és a jól szervezettségüknek köszönhetően sok ilyen megbízást tudnak teljesíteni, méghozzá felár nélkül!

Ha gyors fuvarra van szükségünk, akkor a fenti megoldások közül tudunk választani. Ne essünk kétségbe, figyeljünk oda, és nem lesz gond!