h i r d e t é s

Könyvtári beszélgetések – Szűcs Nelli és Trill Zsolt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Könyvtári beszélgetések – Szűcs Nelli és Trill Zsolt

2020. február 04. - 13:11

 

Könyvtári beszélgetések sorozatunk ebben a formában véget ér. Szeretettel várjuk a sorozat utolsó rendezvényén! Ekkor megtekintheti városunk díszpolgárára, a 90 éve született Csoóri Sándorra emlékező kamara kiállításunkat is! HJVK

Katt a képre nagyításért!

Szűcs Nelli és férje, Trill Zsolt 30 éve ismerik egymást, 24 éve házasok, két gyermekük született, Helga már 19 éves, Bertalan 15. A pár Kárpátaljáról származik, egymástól 5 km-re lévő faluból, mégis Kijevben, 17 évesen találkoztak először a színiiskolában. Azóta az élet minden területén folyamatosan együtt vannak, ugyanis elhagyva a családi házat, mint a Nemzeti Színház vezető színészei, a színpadon is sokszor játszanak együtt.

24 éve tartó, töretlen és boldog házasságuk okát Nelli a Kárpátaljáról hozott értékekben látja. „Mi azt hoztuk otthonról, hogy együtt kell átmennünk a problémákon. Valakit megkapni a legkönnyebb. De megtartani azt az embert, a vele való kapcsolatot, az az igazi nagy kihívás. Éljük a mindennapokat, és amikor jönnek az igazi problémák, akkor kell tudni igazán szeretni a másikat. Nagyon fontos a két ember közötti bizalom.

csalad.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s