h i r d e t é s

Kósa Lajos bujkál, a Fidesz hazudik - Mesterházy Attila és Gurmai Zita sajtótájékoztatója Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kósa Lajos bujkál, a Fidesz hazudik - Mesterházy Attila és Gurmai Zita sajtótájékoztatója Debrecenben

2018. április 03. - 19:00

 

Mesterházy Attilával közös debreceni sajtótájékoztatóján Gulyásné dr. Gurmai Zita az MSZP országos elnökségi tagja elmondta: Ennek a választásnak nem az a tétje, amit a Fidesz éjjel-nappal a szemünkbe hazudik: április 8-án nem arról döntünk, hogy több legyen-e a migráns vagy kevesebb. 

Forrás: dehir.hu

Április 8-án arról dönt az ország, hogy akar-e még négyévnyi Fidesz kormányzást vagy sem. Ilyen egyszerű a kérdés: akarjuk-e, hogy további négy éven át stadionok épüljenek kórházak helyett? Akarjuk, hogy további négy éven át naponta milliárdokat lopjanak?

Gulyásné dr. Gurmai Zita a Hajdú-Bihar 1-es választókerületének baloldali jelöltjeként válaszolt Kósa Lajosnak a Lokálban megfogalmazott vádjaira:

Kósa Lajos azt terjeszti rólam, hogy turistának jöttem Debrecenbe. Hát nem, kedves Lajos. Győzni jöttem, azért vagyok itt, hogy visszaküldjelek oda, ahol most is élsz: Budapestre.

Hogy visszaküldjelek a 100 milliós Duna-parti luxuslakásotokba, ahonnan csak akkor indulsz Debrecen felé, ha halaszthatatlan üzleti ügyeid a régióba szólítanak.

Vagy a szomszédos Csengerre, esetleg Mátészalkára. Egyik helyen vár a mesés örökség 800 milliója, a másikon a sertéstelep, amit tisztességben megőszült édesanyádnak gründoltál százmilliós állami támogatással.

Mesterházy Attila a parlament költségvetési bizottságának elnöke elmondta: hiába próbálta beidézni Kósa Lajost a bizottsága elé az 1300 milliárdos vagyonkezelés ügyében. Mesterházy elmondta, Kósa Lajos mindenképpen alkalmatlan miniszternek, mert vagy „oltári nagy barom” vagy a „Fidesz legnagyobb pénzmosója”. Mesterházy Attila elmondta, hogy az Elios-ügy bizonyítja, hogy ezek a korrupciós történetek nem történhetnek Orbán Viktor tudta nélkül. 

Az MSZP-politikus a migráció-ügyében cáfolta a Fidesz hazugságait. Leszögezte:

Az MSZP nem akarja lebontani a kerítést, soha nem támogatta az illegális bevándorlást és a betelepítési kvótát.

Emlékeztetett:

egy párt van, amelyik migránsokat telepített be, az a Fidesz.

A kormánypárt titokban 1291 menekültet telepített be, emellett 20 ezer gazdasági migránst is. 

Mesterházy végül arra kérte élő debrecenieket, hogy a minden kutatás szerinti esélyes jelöltet, Gulyásné dr. Gurmai Zitát támogassák, a kormányváltás érdekében az 1-es választókerületben.


 

Kommentek

h i r d e t é s