h i r d e t é s

Kovács László menekül a szenilitás elől és a fiatalokban találja meg a gyógyszert!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kovács László menekül a szenilitás elől és a fiatalokban találja meg a gyógyszert!

2017. január 14. - 08:22
0 komment

 

Kovács László az ATV-ben azt állította, hogy a párt fiataljai a felelősek a párt jelenlegi állapotáért!

Forrás: PestiSrácok.hu

Kovács László a némi tiszteletre igazából számot tartható gyári áruló, aki egyszer elcserélte a pártelnökséget egy EU biztosságra Hillerrrel, majd a fény sebességét meghazudtolva, Lendvai Ildikó nénivel elárulta a Medgyessyt. Annak idején ezen a teljesítményen még Kuncze is dobott egy hátast, mert számára ismeretlen volt az elvtelen árulás ezen gyorsasága.

Elment pénzt keresni Brüsszelbe, ahol máig röhög a brüsszeli adminisztráció az első fellépésén, amikor az energetikával kapcsolatos biztosnak jelölték. Olyan nívótlan, felkészületlen volt, miközben butaságokat mondott, hogy nem kapta meg ezt a fontos posztot, hanem a semmi befolyással, ezáltal kockázattal sem járó adóügyet bízták rá.

Zsebe kitömve, nyugdíja a csillagos egekben és most megjött a véleménye is. 

Az MSZP Laci bácsija mindig híres volt arról, hogy szelektív az emlékezete, így van ez most is, magát hősnek képzelve 2002-s győzelem megteremtőjének nimbuszával próbálja járni a médiát. Ez a nettó hazugság, még Gyurcsányt is sérti, mivel neki is többek között múlhatatlan érdemei voltak benne.

Kovács Laci bácsinak csak annyi köze volt az egészhez, hogy belátta, gyenge és ezért félreállt.

Amennyiben ez erény akkor legyen az, de szerintem csak simán félretolták, mint a részeg embert a kocsmaajtónál. Azt sosem gondoltam róla, hogy objektív véleménye lesz a párt dolgairól, de azt igen, hogy észre veszi, hogy a politika már nem neki való.

Laci bácsi az MSZP fő papírfogyasztója, mert annyit ért a digitális világból, hogy a hír elektronikus úton érkezik és a titkárnő helyén most egy nyomtató ül. Nem érti, hogy a szalonokban elhangzottak előbb kerülnek a digitális médiába, mint ahogy azokat ő megérti. Nem érti, hogy az öregek életre kelése az MSZP-ben nem valaminek a kezdete, hanem a vége. Vége ennek a jobbsorsa érdemes pártnak amelyet MSZP-nek hívnak, mert képtelen volt megszabadulni a múltjától és múlt embereitől, de leginkább attól a piti mutyizástól amely a pártot tönkretette. Kovács László annak a nemzedéknek a tagja, amelyiktől a mai napig működik a párt, mert lelkesek és eljárnak taggyűlésekre, fizetnek és életük eltört részével hitelesítik ezt a mára már a létezés imitációját előadó pártot.

Kovács László nem érti, hogy az MSZP-nek vannak vezetői, tagjai, valamint szavazói és szimpatizánsai, akik mára már nem képeznek homogén rendszert, hanem az alternatíva nélküliség miatt fennmaradt lojalitásuk erősebb, mint  a félreállás szándéka. Kovács László azt sem érti, hogy ezek a szimpatizánsok és szavazók mozdíthatóak, minden olyan komoly politikai erő által, amelyik a változás, vagy változtatás ígéretével jelentkezik.

Egy szóval, Laci bácsi vidd el a bajból a magad részét és hagyd békén a fiatalokat!


 

h i r d e t é s