h i r d e t é s

Közpénzből sajtótörténelem - Rejtély, ki nyerte meg a budapesti választásokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Közpénzből sajtótörténelem - Rejtély, ki nyerte meg a budapesti választásokat

2019. október 16. - 12:08

Az állami hirdetésekből (vagyis közpénzből, értsd a tiedből meg az enyémből) kitömött Lokál néven megjelenő pofátlan propaganda kiadvány szerint a Fidesz nyert. Hogy a Fidesz elvesztette a legtöbb fővárosi kerületet és Karácsony Gergely lett a főpolgármester? Nos, ebben a harmadosztályú hazug világban még ez sem biztos. A lapból ugyanis nem nagyon derül ki. 

A Lokál elhallgatós címlapja - Forrás: b1.blog.hu

Nyilván a többség ettől még tudja, mi történt és ő hova szavazott. De azt hiszem, sürgető lenne az új önkormányzatoknak elgondolkozni, miként juthatnának el a valódi hírek a népekhez. (b1.blog.hu)

 

Karácsony kitiltaná a hazug Lokált a közterületekről

Az Index kérdésére hazug kiadványnak nevezte a KESMA ingyenes terjesztésű lapját, a Lokált Karácsony Gergely főpolgármester, aki hozzátette: mindent megtesz azért, hogy közterületen ne lehessen terjeszteni “a hazugságokat”. Hozzátette: a lapnak érvényes szerződése van a BKK-val,  de kapásból nem tudta felidézni, hogy abban milyen feltételek vannak a felmondást illetően.

Nem ismerem a feltételeket, de utasítani fogom a BKK-t, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket és mondja fel a szerződést

— jelentette ki Karácsony.

A Lokál 2016 nyarán, a korábban ingyenesen terjesztett, Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Metropolt váltotta fel a piacon. A kiadója a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. volt, az induláskor a tulajdonosa félig Habony Árpád, félig pedig az Győri Tibor volt, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetőjeként szerepelt. (24.hu)


h i r d e t é s

Clicky