h i r d e t é s

Lefejezéssel fenyegették Kálmán Olgát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lefejezéssel fenyegették Kálmán Olgát

2021. május 04. - 11:20

 

Megfenyegették Kálmán Olgát, mert kritizálta Orbán járványügyi intézkedéseit

Forrás: Kálmán Olga Facebook oldala

Lefejezéssel, családja kiirtásával és felgyújtásával fenyegették meg Kálmán Olgát, a DK elnökségi tagját, közölte a közösségi oldalán a politikus. A magát győri illetőségűnek valló asszony sok más mellett lehazaárulózta, nemzetellenes rohadéknak nevezte és lekurvázta a politikust azért, mert kritizálta Orbán Viktor járványügyi intézkedéseit.

A nő szerint még soha senki nem tett annyit az országért, mint a miniszterelnök, s szerinte Orbánnak köszönhető, hogy “mi védekezünk a legjobban a járvány ellen” ahogy az is, hogy “nálunk halnak meg és betegednek meg a legkevesebben” koronavírusban.

Kálmán Olga a fenyegetésekkel kapcsolatban azt írta a posztjában, hogy mérhetetlenül sajnálja az őt megfenyegető hölgyet, ha tényleg úgy tudja, hogy nálunk halnak meg a legkevesebben koronavírusban.

"Tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben" – közölte a politikus. (24.hu)

Frissítés (2021. május 4. 14:58)

Kálmán Olga a fenyegetés miatt feljelentést tesz Budapest II. Kerületi Rendőrkapitányságán, erről élő videóban számolt be a Facebook-oldalán


 

Kommentek

h i r d e t é s