h i r d e t é s

Lepd meg magad karácsonyra minőségi műszempilla applikációs termékekkel!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Lepd meg magad karácsonyra minőségi műszempilla applikációs termékekkel!

2023. december 12. - 19:33

Ha szempilla stylist vagy, bizonyára számodra is nagyon fontos a munkád, és mindent megteszel annak érdekében, hogy vendégeid elégedetten távozzanak és minél többször visszatérjenek hozzád.

Forrás: webshop.xtremelashes.hu

Bár talán most, az ünnepek közeledtével már te is tervezed a jól megérdemelt szabadságodat, de azért valld be, hogy mindig jól jön egy-két hasznos segédeszköz a munkádhoz!

Ha szeretnéd meglepni magad ilyesmikkel, netán adnál egy tippet a párodnak, hogy minek is örülnél legjobban a fa alatt, esetleg egy szempilla stylist barátnőd számára keresed az ideális ajándékot, akkor olvass tovább, adunk pár remek tippet!

Professzionális csipeszek

Az Xtreme Lashes applikációs termékeinek kínálatában előkelő helyet foglalnak el a márka csipeszei. Ezek ugyanis talán a stylist legfontosabb munkaeszközei, és nagyon sok minden múlik rajtuk, hiszen csak a jó minőségű termékekkel tudsz könnyen, precízen és hatékonyan dolgozni.

Ezért ha a felszerelésedet még egy kicsit hiányosnak érzed ezen a téren, vagy csak szívesen bővítenéd újabb darabokkal, akkor ne habozz, nézz körül a kínálatban és válogass kedvedre!

Akár az egyenes, akár a hajlított végű változatot részesíted előnyben, mindkettőből találsz többfélét is az említett webshopban, sőt érdemes kipróbálnod az innovatív kialakítású Z-curve csipeszt is.

Ragasztók és ragasztótálkák

Mert egy épített pillasornak nemcsak szépnek, hanem tartósnak is kell lennie, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő ragasztó. Ráadásul ez minden munkához szükséges, legyen szó építésről vagy töltésről, ezért “fogyótermékről” beszélünk, amiből nem árt a folyamatos utánpótlás biztosítása.

Ha már úgyis itt a karácsony, akkor miért ne lapulhatna az egyik csomagban pár tubus Xtreme Lashes ragasztó? Mellé pedig nagyon hasznos kiegészítő lehet az apró mélyedésekkel ellátott ragasztótálka, ami megkönnyíti a felvitelt a pillaszálakra. Az ilyen egyszerű, de nagyszerű trükkökkel pedig jelentősen megkönnyíthető a munka.

Mini ventilátor

Ilyet nem minden stylist használ, pedig nagyon tuti kis szerkezet! Az applikálás során ugyanis muszáj kivárni a ragasztó száradási idejét, hogy a pillasor valóban tartós legyen.

A mini ventilátorral viszont meggyorsíthatod ezt a folyamatot, a ragasztógőz hamarabb elillan, rövidebb ideig tart a száradás, és a kötés is egyenletesebb lesz. Igaz, hogy itt csupán percekről beszélünk, de ahogy a mondás tartja, sok kicsi sokra megy, néhány vendég után észreveszed majd, hogy mennyi időt megtakarítottál ezzel a szuper kis eszközzel.

Nagyítós szemüveg beépített LED világítással

Hiába jó a szemed, még így is előfordulhat, hogy az apró pillákat nem látod élesen, de nem szeretnél teljesen a vendég arcába hajolni. Egy nagyítós szemüveggel viszont ügyesen megoldhatod ezt a problémát, a cserélhető lencsékkel ráadásul szükség szerint választhatod ki az ideális dioptriát.

A keretben két LED izzó is helyet kapott, így az optimális fényviszonyok hiánya sem gátolhat meg abban, hogy csodaszép pillasorokat építs.