h i r d e t é s


Levették az altatógépről a körhintabalesetben megsérült fiút

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Levették az altatógépről a körhintabalesetben megsérült fiút

2017. szeptember 13. - 15:25

 

Az orvosok közölték az asszonnyal, illetve a családdal, hogy az eredmények alapján kicsit jobb a fiú állapota, de arra is utaltak, hogy ne bízzák el magukat. - írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu

Pénteken levették a fiamat az altatógépről, azóta egy kicsit megszorítja a kezemet, és a könnye is folyik néha. Minden apró mozdulatnak nagyon örülök, annak, hogy Krisztofer egyáltalán él 

– mondta a veol.hu-nak a várpalotai körhintabalesetben megsérült fiú édesanyja, Máthé Zoltánné Dia.

A nő Krisztofer mellett tartózkodik a győri kórházban, férje pedig naponta megy látogatóba Veszprémből. A gyerekek is vele tartanak rendszeresen.

Időközben a baleset 15 éves, súlyos sérültje elhagyhatta a kórházat.

Ahogy arról beszámoltunk, a baleset szeptember másodikán történt Várpalotán, a Hunyadi Mátyás téren történt, működés közben esett szét a nyolcszemélyes hidraulikus szerkezet.

A sérültek mind a körhintán ültek.

Forrás: 24.hu

Az eddigi adatok szerint négyen nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek, egyikük viszont – a fent említett fiatalember – életveszélyes állapotban került kórházba. Egy szemtanú a történtek után azt írta, egyikük az autója elé zuhant.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást.

A fiú édesanyja a történtek után nyilatkozta, bűntudatot érez a történtek miatt. A veszprémi asszony két gyerekével ült fel a kalapácshintára, mind a hárman megsérültek, és még két másik vendég is, ketten pedig ki is zuhantak, a fiatal fiú feje a padkának csapódott.

Krisztofer harmadszor ült a hintán, amikor a baleset történt. Anyja beszámolója szerint a baleset másnapján azzal keresték meg a kórházból, hogy ha fia életben is marad, csak két százalék az esélye, hogy felépül.

24.hu

 h i r d e t é s

betöltés..

;