h i r d e t é s

Ma 20 éves a lányom, akit sokan kigúnyolnak, mert ilyen munkát végez

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ma 20 éves a lányom, akit sokan kigúnyolnak, mert ilyen munkát végez

2019. május 02. - 07:50

 

Nem kérek mást, csak olvassátok el miért kellett elhagynia hazáját és amennyiben úgy gondoljátok büszke lehetek rá, köszöntsétek a születésnapján! - írja a ma-reggel.me.

Lányomat egyedül nevelő édesanya vagyok, ugyanis férjem 3 évvel ezelőtt meghalt. Ágival az Alföldön élünk, szerény körülmények között. Általános Iskolás korától kitűnő tanuló, sőt jelessel érettségizett. Kis gyermek kora óta Állatorvosnak készül, szerencsére fel is vették az Egyetemre. 

Sajnos tanulmányait halasztania kellett, mert anyagilag nem tudjuk finanszírozni. Írországban él egy baráti család, aki felajánlotta Ági számára a lehetőséget, hogy farmjukon dolgozhasson,amit jól megfizetnek. 

Sokan megszólnak engem, amiért engedem, hogy ilyen piszkos és kemény munkát végezzen. Ma,amikor felhívtam a születésnapján, ezt mondta nekem: 

Ne szomorkodj Édesanyám és ne foglalkozz senki véleményével, hisz te tanítottál arra, hogy a munka nem szégyen. 

Tudod, hogy önként vállaltam, mégpedig azért, hogy szeptembertől elkezdhessem tanulmányaimat.

Én úgy gondolom szerénytelenség nélkül állíthatom, büszke lehetek az én dolgos lányomra és nyugodt lehet a lelkiismeretem, hisz ezt az utat Ő választotta. 

Kérem osszátok meg soraimat, hisz biztos több ilyen dolgos fiatal van az országban és amennyiben méltónak érzitek Ágit rá, köszöntsétek ma a 20. születésnapján!

ma-reggel.me


 

h i r d e t é s