h i r d e t é s

Megdöbbentő titkot árult el Kulka János, meg fogsz lepődni!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Megdöbbentő titkot árult el Kulka János, meg fogsz lepődni!

2016. január 06. - 13:27
0 komment

 

Kulka Jánost (57) egy egész ország ismerte meg a Szomszédok című teleregénynek köszönhetően, melyben Magenheim doktor szerepét alakította.

Fotó: kiskegyed.hu

Azt azonban kevesen tudják, hogy magát a szerepet, mely oly ismertté tette nem másnak, mint a sorozat alkotójának és rendezőjének, Horváth Ádámnak köszönheti.

"Ádám édesapáméknál volt vendégségben, aki nagyon jó barátja volt. Általában kerültem ezeket az alkalmakat, mert sohasem akartam protekciós gyerek lenni, aki csak azért kap egy szerepet, mert a szülei jó barátságban vannak valakivel" - kezdte a XXI. század című műsornak Kulka János.

"Vendégség volt, és én nagyon bátran beültem a vendégsereg közepébe, mert úgy gondoltam, már túl vagyok ezen a protekciós dolgon. Hogy csak azért mert Ádám… Csak azért mert apám... és akkor Ádám előállt ezzel az ötletével. Elmondta, hogy arra gondolt, indít egy sorozatot kéthetente, amiben különböző családok szerepelnek. Kérdezte, hogy játszanék-e benne. Mondtam, hogy nem tudom. Mondta, hogy egy érdekes kísérlet, és ilyen még nem volt a magyar televíziózásban…. Pontosan emlékszem arra a kérdésére, hogy nyomdász szeretnék-e lenni, vagy mentőorvos" – árulta el Kulka János a kedden este jelentkező XXI.század című műsornak.

 

kiskegyed.hu


 

h i r d e t é s