h i r d e t é s

Meglepetés! Lemond városa vezetéséről Mészáros Lőrinc

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Meglepetés! Lemond városa vezetéséről Mészáros Lőrinc

2018. április 23. - 18:57

 

Az okát egyelőre csak találgatni lehet. - írja a nepszava.hu.

Forrás: magyaridok.hu

Mészáros meg sem várja a jövő évi önkormányzati választásokat, idő előtt visszavonul a polgármesterségtől

- írja az mfor.hu. Április 24-én kedden délután rendkívüli ülést tart a felcsúti képviselő-testület és nem is akármilyen apropóból: Mészáros lemond a tisztségéről. 

A váratlan lépés miértjét egyelőre csak találgatni lehet, bár Orbán barátja személyes okokra hivatkozva kérte felmentését. 

Az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozta, hogy vállalatbirodalma irányítása egész embert kíván.

Az irányításom alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségeim átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek, így lehetetlenné teszik, hogy az üzleti élet mellett közfeladataimnak is eleget tegyek

- indokolta döntését Mészáros Lőrinc.

Az üzletember bízik abban, hogy a közélettől történő visszavonulását követően nyugodtabb időszak következik a község életében, hiszen az ellenzéki sajtó szerinte állandó nyomás alatt tartotta az önkormányzat működését, a képviselőtestületi üléseket, jelentősen megnehezítve ezzel a munkavégzést.

A jövőben is minden erőmmel támogatni kívánom a szülőfalumat, illetve a következő polgármestert, akinek egy prosperáló, biztos lábakon álló település irányítását adom át. Munkájában a Felcsúton és a térségben működő alapítványaim és vállalkozásaim is segítik majd.

A közélettől való visszavonulásom nem jelenti azt, hogy a Felcsúton, vagy a Vál-völgyi kistelepüléseken élők ne számíthatnának rám

 - közölte a leköszönő polgármester.

nepszava.hu


 

h i r d e t é s