h i r d e t é s

Mellnagyobbítás után mennyi ideig szokott tartani a fájdalom?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mellnagyobbítás után mennyi ideig szokott tartani a fájdalom?

2019. augusztus 08. - 19:31

 

A keblek formájával, méretével, feszességével való elégedettség nagymértékben befolyásolja azt, hogy mennyire vagyunk elégedettek a tükörben látott képpel. 

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

A nőiesség megélése, a hálószobai magabiztosság, vagy akár a párkeresés sikere is múlhat azon, milyennek látja egy nő saját kebleit. Nem véletlen a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a mellnagyobbítás, mely során elérhető a kívánt forma és méret.

Az árakon túl rendszerint sokan érdeklődnek arról, hogy milyen felépülési időszakra számíthatnak, meddig fognak fájdalmak jelentkezni. A mellnagyobbítás utáni fájdalom egyéntől függően pár hétig vagy pár hónapig szokott tartani. Egy napig biztosan a beavatkozást végző intézményben kell majd tartózkodni, és bár már 24 órán belül fel lehet kelni, de jelentős fáradtságérzetre kell ilyenkor még számítani. Az első napokban érezhető erős, feszítő fájdalom természetesnek mondható. Ha az izom alá történt a beültetés, akkor a karok mozgatása egy ideig szintén fájdalommal fog járni. A mellfeszülés körülbelül két hét után múlik el, addig pedig a fájdalmak és a diszkomfort érzés az orvos által felírt gyógyszerrel enyhíthető.

A mellnagyobbítás után a mellek duzzanatára is számítani lehet, ez szintén természetes jelenség, és akár öt héten át is eltarthat. A műtét után néhány napig nem lehet zuhanyozni, ezzel elsőként egy hét múlva lehet próbálkozni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az első hetekben mozgásra igencsak érzékenyek lesznek a keblek, ezért mindenféle fizikai megterhelés kerülendő.

Fontos, hogy a hegek gyógyulására is helyezzünk kiemelt hangsúlyt. Körülbelül hat hétig rózsaszínűek és kemények lesznek, de akár ki is szélesedhetnek. Optimális esetben egy vékony fehér fonalhoz hasonló vastagságúvá válnak. Az implantátum beültetésekor azonban rejtetten történik a metszések ejtése, így az emlő alatti redőben, a bimbó körül, vagy a hónalj irányából alig láthatóak azok. A választott plasztikai sebész egyébként minden lényeges információval ellát már a beavatkozás előtt, valamint azt követően is a várhatóakról. Fontos, hogy betartsa utasításait, így a felépülés és a gyógyulás zökkenőmentesen és esztétikus végeredménnyel zárul majd.


 

h i r d e t é s