Meztelen gyerekét alázta Oláhszentgyörgy polgármestere

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Meztelen gyerekét alázta Oláhszentgyörgy polgármestere

2020. szeptember 18. - 06:27

 

A politikus kikérte magának, hogy bárki beleszóljon abba, hogyan neveli a gyerekeit.

Traian Ogâgău, a romániai Oláhszentgyörgy újrázni készülő polgármestere - Fotó: Facebook

Rendőrségi eljárás indult ellene, és pártjából, a PNL-ből is kizárták a romániai Oláhszentgyörgy újrázni készülő polgármesterét. Traian Ogâgăutról két felvétel szivárgott róla, amelyen vadállati módon bánik a családjával – írja a Főtér.

Egy megrendítő videófelvétel szerdán került nyilvánosságra, amelyet maga Ogâgău készített a 10 éves lányáról. Ezen a gyerek meztelenül, feltartott kezekkel térdel arccal egy szekrény előtt, és sírós hangon ismételgeti: "Nem vagyok már szemtelen, nem bosszantom többé anyut és aput"; "A legszemtelenebb lány vagyok ebben a hotelben"; "Mostantól jó kislány leszek".

A megrázó képsorok nyilvánosságra kerülése után Traian Ogâgău a Facebook-oldalán tett közzé egy felvételt, amelyen elismerte, hogy tényleg ő készítette a videót egy síelés alkalmával egy szállodában, de annak kiszivárogtatását a választási kampánnyal hozta összefüggésbe, és kikérte magának, hogy bárki beleszóljon, hogyan neveli a gyerekeit.

Csütörtökön pedig egy hangfelvétel került elő, amely a polgármester otthonában készült. Ezen durván szidalmazta a gyerekeit, közben tört-zúzott.

Időközben a Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Crina Sîrb bejelentette, hogy hivatalból eljárást indítanak az agresszív elöljáró ellen. Pártja, a PNL kizárta a politikust. (nepszava.hu)