h i r d e t é s

Milyen egy jó acélkulacs?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Milyen egy jó acélkulacs?

2022. május 18. - 17:55

Hagyományos műanyag kulacsok helyett ismerkedj meg az Izmee palackjaival! Ezek az acél kulacsok, amellett, hogy környezetbarát anyagokból készültek, még dizájnosak is! Az Izmee praktikus kulacsaival kifejezheted személyiséged, és egy kicsit te is hozzájárulhatsz a bolygónk megmentéséhez!

Forrás: elbon.hu

Amennyiben egy hasznos, stílusos és egyben természetbarát termoszra vágynál, látogass el az ELBON oldalára, és ismerd meg az Izmee dizájnkulacsait! Hogyan, milyen indíttatásból jöttek létre a kulacsok? Milyen jellegzetességeik vannak? Miért válasszuk pont az Izmee-t?

Az Izmee története

Az Izmee palackok ötletét a környezettudatosság és a trendi kiegészítők összeolvasztása inspirálta. Enrico Accettola Friuli, olasz vállalkozó agyából pattant ki a remek ötlet, hogy kombinálja a divatot, a praktikumot és az öko megoldásokat.

Így születtek meg az Izmee acélkulacsok, amelyek a White, kortárs, nemzetközi, női divathéten, Milánóban tették meg debütálásukat! Accettola innovatív terve elsősorban az egyéniség kifejezésének egy formáját akarta szimbolizálni.

Elsődleges célja ma is, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább passzoló kulacsot. Hiszen ki mondta, hogy a környezettudatosság nem lehet divatos?

Izmee acélkulacs

Az Izmee termoszok széles választékban, különböző stílusban elérhetőek. A színes alapdarabokon kívül pop-art, képregény mintás, monokróm, kristályokkal és egyéb figurákkal díszített termoszokat is találunk!

Mindenki bátran válogathat a többfajta dizájn közül, hiszen minimalista, bohókás, visszafogott, elegáns, kifinomult változatok egyaránt elérhetőek. Akár a virágminta hoz lázba, akár a párducfoltok vagy a színes, vidám figurák, stílusodnak megfelelően találsz kulacsokat!

A termoszok egészen a 300 ml-től az 1 literes űrtartalomig terjednek. Minden kulacsot strapabíró acél és szilikon borítás véd.

Különböző, limitált kiadású, exkluzív palackok is megtalálhatóak, amelyekkel egy valóban egyedi stílusú kiegészítőt tudhatsz majd a magadénak! Kézzel készült, olasz minőség és extrém dizájn jellemzi a kulacsokat, amelyekkel élmény utazni!

Miért válasszunk Izmee kulacsokat?

A műanyag, eldobható vizespalackok ideje lejárt! Az Izmee, forradalmi acélkulacsaival már olyan egyszerű módon is tehetünk a környezetünkért, mint a folyadék tárolás! Ezekkel a termoszokkal pedig nemcsak, hogy a bolygónkat védjük, hanem divatosak is lehetünk!

A statisztikák és bevételek szerint a kulacsok egyre nagyobb helyet foglalnak el a népszerű kiegészítők körében. Divatos kellékként vihetjük magunkkal akár a buszra, iskolába, munkába. Személyiségünkhöz megfelelő darabot választhatunk, amelyet aztán újra és újra felhasználhatunk!

Tegyünk a környezetért, miközben stílusosak maradunk! Ha Izmee acélkulacsot választunk, egyszerű, de látványos módon fejezhetjük ki személyiségünke,t és szerepet vállalhatunk a környezetünk megóvásában!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s