h i r d e t é s

Mintegy félezer kisállat ellátásához járulnak hozzá a Lidl vásárlói

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mintegy félezer kisállat ellátásához járulnak hozzá a Lidl vásárlói

2019. március 26. - 11:44

 

Idén is nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország immáron negyedik Telitálka kampánya, melynek eredményeképpen az áruházlánc, vásárlóinak segítségével több mint kétmillió forint értékű, közel 10 tonna állateledellel támogatja a Noé Állatotthon Alapítványt, így mintegy félezer kisállat számára biztosítja az ellátást a következő két hónapban.

Az áruházlánc ezúttal is szórakoztató, mégis figyelemfelhívó módon kérte social média oldalának követőit arra, hogy közösen támogassák a nehézsorsú állatokat. Az idei kezdeményezés keretében egy virtuális kutya invitálta az állatbarátokat, hogy csatlakozzanak az akcióhoz azzal a céllal, hogy biztosítsanak számára elegendő élelmet.

A vállalat ily módon is szerette volna felhívni a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. Az összefogás sikerét mutatja, hogy közel tízezren csatlakoztak az adománygyűjtéshez, melynek eredményeképpen a Lidl, vásárlóival összefogva mintegy tíz tonna minőségi állateledellel közel 500 kisállat étkezéséhez járul hozzá. 

A Lidl Magyarországgal évek óta tartó együttműködés az Alapítvány számára rendkívül fontos. A tény, hogy a tíz tonna minőségi állateledellel segítenek minket, lehetőséget ad számunkra, hogy az erre szánt forrást felszabadítva így a rászoruló kisállatok egészségügyi kezelésére vagy további fejlesztésekre fordíthassuk

- mondta el Schneider Kinga, az Alapítvány szóvivője.

A Telitálka kampány az áruházlánc társadalmi felelősségvállalásának az évek alatt egyik fontos programjává vált, hiszen valljuk, hogy az állatokról való felelős gondoskodás mindannyiunk kötelessége. Bízunk benne, hogy ezzel a támogatással még több kisállat kap esélyt az örökbefogadásra, hogy szerető környezetben élhessen

 – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője. 


 

h i r d e t é s