h i r d e t é s

Mit nekünk új uszodák! Tócsaátúszó-versennyel tüntet a rossz utak ellen egy keceli fiú – videó

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mit nekünk új uszodák! Tócsaátúszó-versennyel tüntet a rossz utak ellen egy keceli fiú – videó

2018. június 13. - 16:42

 

Elege lett az aszfaltozatlan utakból egy keceli fiúnak, ezért úgy döntött, tesz valamit azért, hogy az önkormányzat végre felfigyeljen a problémára. - írja a blikk.hu.

Elege lett az aszfaltozatlan utakból egy keceli fiúnak, ezért úgy döntött, tesz valamit azért, hogy az önkormányzat végre felfigyeljen a problémára.

A hatalmas esőzések egy-egy helyen óriási károkat okoztak. Ilyen hely Kecel is, ahol egy nagyobb esőzés után az utak járhatatlanná válnak. Tihamér úgy döntött, eljött az ideje, hogy felhívja az önkormányzat figyelmét az aszfaltozatlan utakra, ezért tócsaátúszó-versenyt rendezett.

Három nappal az után, hogy a sajátos sportteljesítményről készült videó elérte az egymilliós megtekintést az interneten, dolgozni kezdett az önkormányzat gépe a keceli utcában - bár egyelőre csak elsimítják a gödröket.

Kecelen a városközponttól pár száz méterre is találni olyan földutakat, amelyek a nagyobb zivatarok idején járhatatlanok a sártól és a tócsáktól. Az úton dolgozó munkások azt mondták: még évekbe is telhet, hogy szilárd burkolat kerülhessen a városka összes utcájára.

A polgármester nem akart megszólalni a témában. Az ATV értesülései szerint az önkormányzat tisztában van a problémával.

blikk.hu/nepszava.hu


 

h i r d e t é s