h i r d e t é s

Módosult a határidő, már csak ma fogadnak be szerződést a lakás-takarékpénztárak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Módosult a határidő, már csak ma fogadnak be szerződést a lakás-takarékpénztárak

2018. október 17. - 13:56

 

Két lakás-takarékpénztár módosított a határidőkön – értesült a Bank360. Már csak a mai napon van lehetőség az ügyfeleknek és közvetítőknek leadni a szerződéseket.

Forrás: pxhere.com

Az OTP Lakástakarék és az Erste Lakástakarékpénztár egyaránt módosított a befogadás határidején – tájékoztatták a Bank360-at. Míg tegnapi menetrend alapján az ajánlatok befogadására a héten még volt lehetőség, addig az új menetrend értelmében már csak a mai napon van lehetőség az aláírt partneri szerződések leadására. Továbbá ma már egyik lakástakaréknál sincs lehetőség új lakástakarék-szerződést kötni.

A Fundamenta Lakáskassza egyelőre nem közölt információkat ezzel kapcsolatban, a Bank360 szakértői szerint a piacvezetőnél maradt a péntek az utolsó határidő, amig befogadják a legkésőbb tegnapi dátummal aláírt ajánlatokat.

Mint azt tegnap a szakportál közölte, az OTP-nél tegnap még az aláírás utáni második munkanap volt a legkésőbbi határidő a leadásra, míg az Ersténél, e hét pénteken lett volna a befogadás utolsó napja.

A mai naptól a lakástakarékok már csak az így igényelhető jelzáloghitelek miatt lehetnek érdekesek az ügyfelek számára mindaddig, amíg más megtakarítási mód nem áll a lakosság rendelkezésére. A jelzáloghitel-piac áttekintéséhez érdemes egy jelzáloghitel kalkulátort is használni.


 

h i r d e t é s