h i r d e t é s

Most az Indiana Jones stábját rázta meg egy haláleset

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Most az Indiana Jones stábját rázta meg egy haláleset

2021. november 05. - 07:51

A Rust forgatásán történtek után újabb tragédia rázta meg a filmes világot: holtan találták az Indiana Jones 5. részének egyik stábtagját a film marokkói forgatásának idején.

Forrás: Pirates & Princesses

Az 54 éves Nic Cupac a díszletek összeszerelésért felelt, és egyike volt a százfős csapatnak, amely előre utazott Fezbe, Marokkóba egy látványos, riksás jelenet előkészületei miatt.

A FÉRFIRA A HOTELSZOBÁJÁBAN TALÁLTAK RÁ, ÉS A HATÓSÁGOK SZERINT TERMÉSZETES ÚTON HALT MEG, IGAZ, TÖBBET NEM KÖZÖLTEK AZ ESETRŐL.

Nic Cupac számos hollywoodi sikerfilmen dolgozott, többek között a Harry Potter-, a Jurassic World- és a Star Wars-franchise-on is.

Nic Cupac hihetetlenül tehetséges volt, a filmes közösségünk tagja, nagy űrt hagy maga után

– mondta a Harrison Ford nevével fémjelzett produkció egyik munkatársa, hozzátéve, hogy a férfi halála nem köthető a forgatáshoz, nem úgy, mint Halyna Hutchins halála, akit Alec Baldwin lőtt le a Rust című westernfilm forgatásán.

Az Indiana Jones legújabb részének forgatása eddig is problémás volt. Harrison Ford vállsérülése miatt csúsztak a felvételek, ahogy a koronavírus-járvány miatt is. Az egyik londoni helyszínen a lakók pokolként élték meg a több napos munkát, amely során egy teljes utcát lezárt a stáb.

A filmet eredetileg 2021. július 9-én mutatták volna be a mozikban, majd a premiert a pandémia miatt áttették 2022. július 29-re, ám a Disney a múlt hónapban bejelentette, hogy csak 2023 nyarán tervezik a megjelenést. (New York Post) / Index


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s