fbpx Most legyen nagy az arca Rákay "Philip" Kálmánnak és barátainak | CIVILHETES

h i r d e t é s

Most legyen nagy az arca Rákay "Philip" Kálmánnak és barátainak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Most legyen nagy az arca Rákay "Philip" Kálmánnak és barátainak

2021. november 22. - 08:34

 

Nem megszüntetni fogjuk a rezsicsökkentést a kormányváltás után, hanem jobbat csinálunk!

Orbán Viktor és Rákay Philip - Forrás: Rákay Philip Facebook oldala

„Miközben a Fidesz a közösségi média cenzúráról rinyál, pontosan ők azok, akik cenzúráznak még itt is!

Fizetett hirdetésben hazudják rólam, hogy eltörölném a rezsicsökkentést, majd miután bekommentelem a hazugságuk alá az igazságot és erre a kommentre önmagában annyi lájk érkezik, mint a hazugságokra, egyből törlik a kommentemet.

Nem elég, hogy hazudnak, hogy erre tízmilliókat költenek, még cenzurázzák is a más véleményt, speciel itt a hazugság cáfolatát! És nem csak velem csinálják ezt: eddig a hirdetés alatti 155 kommentből már több mint 70-et eltüntettek.

Most legyen nagy az arca Rákay »Philip« Kálmánnak és barátainak, hogy hogyan vannak cenzúrázva.

Ha pedig témánál vagyunk, akkor azért újra elmondom, mit gondolok a rezsicsökkentésről: Nem megszüntetni fogjuk a rezsicsökkentést a kormányváltás után, hanem jobbat csinálunk!

  • nem fogjuk finanszírozni tovább azt, hogy Mészáros Lőrinc úszómedencéinek feltöltését és fűtését az állam támogassa! Semmi szükség arra, hogy a leggazdagabbak pazarlásáért is járjon a rezsicsökkentés!
  • a középosztály és a kevésbé tehetősek rezsijét viszont tovább fogjuk csökkenteni azzal, hogy támogatni fogjuk a panelházaknál és a gangos házaknál a Fidesz által el nem végzett épületgépészeti, szigetelési felújításokat, így az energiafelhasználás csökkentésével fogjuk a rezsit csökkenteni, és még a bolygónk is jobban jár!

Ez a rezsicsökkentés plusz! Aki nem a leggazdagabbak rezsijét akarja csökkenteni, az szavazzon az ellenzékre jövőre!” - írta Facebook oldalán Jámbor András, a hatpárti ellenzék közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, a 6-os választókerületben (mandiner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s