fbpx Nagyot téved, aki Márki-Zayt lebecsüli, hiszen ő nem más, mint a magyar Trump! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Nagyot téved, aki Márki-Zayt lebecsüli, hiszen ő nem más, mint a magyar Trump!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Nagyot téved, aki Márki-Zayt lebecsüli, hiszen ő nem más, mint a magyar Trump!

2022. január 13. - 08:47

 

Nagy valószínűséggel MZP megnyeri a választást!

Aki érti, hogy mit akar, az rá fog szavazni, aki nem az értelmiségi, vagy annak gondolja magát. Gondolkodjon el a tisztelt olvasó, hogy melyik csoportban vannak többen. MZP nem azoknak beszél, akik 2010 óta képtelenek kinyögni egy épkézláb személyt, programot vagy pártot, hanem azokhoz, akik nehezen élnek, keményen küzdenek, változást akarnak és hajlamosak az összeesküvés elméletekre.

 MZP nem hülye és azok sem, akik tanácsot adnak neki, mert képesek voltak leválni arról a „tudományos” politikai környezetről, amelyik a belső és külső vitáikkal gyakorlatilag kitermelték az alkalmatlanok nemzedékét az ellenzéki politikai térfélen.

 Az ő tanácsadói már régen tudják, hogy nem hülyébbnél hülyébb alul-felül korlátos programokra van szükség, hanem egy olyan emberre, akiről elhiszik, hogy tiszta, hasonlóan beszél és kommunikál. mint többség, nem ígér igazából semmit, de ezzel kinyitja a korlátlan lehetőségek világát, a reményt.

MZP ma mond valamit, holnap megváltoztatja, hogy harmadnap újra előjöjjön vele, olyanokat is mond, ami az értelmiség körében tabunak számított és számit. MZP tudja, vagy úgy tetetnek vele mintha tudná, hogy miről és mit beszélnek a Porcsalmán, Cereden, Sárkeresztúron vagy Liszón a kocsmában. Az elmúlt évek ellenzéki körei, még nem is sejtik, hogy hol vannák ezek a települések. Pedig vannak, tele feszültséggel, gonddal, na nem a romákkal van a baj, hanem a lassan egyetemessé váló szegénységgel, ezeknek az embereknek a témáit hozza, vagy hozatják vele a felszínre.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy szeretik az idegent vidéken, vagy, hogy migráns nem hívó szó, az nagyot téved, mint ahogy egészen másként gondolkodnak az állatokról, a férfi nő viszonyról, a szexualitásról, az erőszakról és sok minden másról, tehát várható, MZP még fog elég sok zagyvának vagy félreérthetőnek gondolt dolgot mondani, mert ő győzni akar.

Lehet, hogy Trump Orbánt támogatja, de az egyre jobban látszik, MZP sokkal jobb Trump, mint Orbán,

A csapda adott, ki vezesse tovább Magyarországot, egy Trump támogatott, vagy egy Trump klón.

A választások után véget ér egy fejezet, most fog lezárulni valójában a rendszerváltás, bárki győz is, mert ha Orbán, akkor jön az oligarchák elszabadulása, ha MZP, akkor a rendszerváltás idejéből még megmaradt kismaroknyi illúzió és a még vállalható értékek felszámolása, vele eljöhet a keresztény Magyarország rekonstruálása, és ez sem a 21. század!

Jobbról jövő kormányváltás! Van min elgondolkodni és van miről! (Karcos Harcos)


 

h i r d e t é s