h i r d e t é s

Négy gyermeke maradt árván az édesapának, akit viccből kikötöztek egy kocsma teraszán és otthagytak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Négy gyermeke maradt árván az édesapának, akit viccből kikötöztek egy kocsma teraszán és otthagytak

2019. december 05. - 13:06

 

Súlyos tragédia történt a Fejér megyei Nagylókon, ahol a helyi kocsma egyik vendége egy kegyetlen tréfa miatt vesztette életét. - írja a noizz.hu.

A Blikk elment a tett helyszínére, Nagylókra, ahol a helyi kocsma egyik vendége elaludt, három másik pedig „viccből” odaszigszalagozta őt a székhez. Később elfelejtették kiszabadítani, az áldozat reggelre kihűlt, meghalt.

A Blikk megtudta, hogy az áldozatot Zsoltnak hívták, 43 éves volt, és négy gyermeke volt. Közmunkásként dolgozott, már régebb óta nem tudott gondoskodni a gyerekeiről, ezért a keresztanyjuk, Ramóna vette őket magához.

Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak

írja a lap.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek

 – mondta az asszony.

A lap megtalálta a férfi édesapját is, aki azt mondta, neki a pultos szólt másnap reggel, hogy a fia meghalt a kocsma teraszán.

Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el

 – kesergett az idős ember.

A Blikk megkereste a kocsmát, de a tulajdonos nem kívánt nyilatkozni. A falubeli hírek szerint egyébként a pultosnő segítségnyújtás helyett fotózta Zsoltot, majd a felvételeket körbeküldte ismerőseinek.

noizz.hu


 

h i r d e t é s