h i r d e t é s

Nem felhőtlen a boldogság az MSZP-ben és Gyurcsány is megőrült

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem felhőtlen a boldogság az MSZP-ben és Gyurcsány is megőrült

2016. június 27. - 21:22
0 komment

Egyre inkább az látszik, hogy a baloldal olyan hülye, hogyha tudná, hogy forog a Föld, kapaszkodnának.

Buli van!

Gyurcsány Ferencet tévképzetek gyötrik

Tisztújított az MSZP

Az utóbbi időben is behúzott kézifékkel, de mozogtak, sőt, a tisztújítás előtt valaki bölcsen észrevette a műszerfalon a lámpát, amely arra figyelmeztet, hogy "a kézifék be van húzva". Közben sofőrt váltottak, aki most még nem tudja eldönteni, hogy kiengedje-e a kéziféket és utána azonnal rükvercbe kapcsoljon vagy elég egy satufék.

2016. június 25-én 15 óra 42 perckor a Hír24 cikke szerint Molnár Gyula az elnök, majd 16 óra 06 perckor az Index lehozza az első kör szavazásának eredményét 100 % pontossággal, végül 16 óra 15 perckor bejelentik a küldötteknek, hogy még számlálják a szavazatokat, majd fél ötkor kihirdetik az első kör eredményét. Megnyerő, hogy a jövőbe látó média előbb ismerte az eredményt mint azok akik voksoltak.

Mivel a kongresszuson minimális többségbe kerültek a liberálisok, várható, hogy az MSZP továbbra sem kifelé, hanem befelé fog politizálni. Már beindult a "Horn Gyulázás" és egy MSZP-s forrásomtól úgy tudom, hogy vannak fejek, amikben megfordult a politikai irányváltás gondolata is, most épp' az európai föderalizmus irányába. Ez azért nagyon szuper, mert sokan vannak aki még az "összefogás" és a "szövetség" között sem tudnak különbséget tenni.

Továbbá megerősödött a fővárosi gondolkodás, hogy beülünk válogatott emberekkel (szándékosan nem írok romkocsmát) fröccsözni valahová és töri pinpong szakos diplomákkal, piros pólóban megváltjuk a világot. Az egészben az a legszomorúbb, hogy ezek az emberek erkölcsi aggály nélkül levidékiznek kiskunmajsai "budapesti" értelmiségiként olyan embereket, akik vidéken élnek, de születési helyük Budapest. Ezek a baloldali emberek inkább liberálisak, és a való világhoz annyi közük van, mint 100 fölött egy Trabantnak, hiszen olyankor az már csak mintákat vesz az útról.

Majd összehoznak valami programfélét, amely fedez annyi szavazatot, hogy listáról meglegyen 2018-ban is a hangyafasznyi frakció. Esetleg gyűjtenek még néhány aláírást, amiből képtelenek adatbázist építeni - hiába szajkózza a Fidesz - ebben tévednek.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s