h i r d e t é s

Nem halkította le a tévét a volt felesége, ezért tarkón lőtte az érdi férfi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem halkította le a tévét a volt felesége, ezért tarkón lőtte az érdi férfi

2019. július 25. - 11:53

 

Még június közepén öltek meg egy nőt Érden. Most kiderültek a részletek. - írja a nyugat.hu.

Illusztráció: flickr.com Fotó: Britt Knee

Az akkori hír szerint holtan találta otthonában az édesanyját egy érdi nő.

A rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 60 éves nőt megölték. A nő elmondta, hogy a szülei elváltak, de a válás kimondása után is egy fedél alatt éltek, és folyamatos veszekedések jellemezték a mindennapjaikat

- számolt be a 24.hu.

A Pest megyei nyomozók elfogatóparancsot adtak ki a bűncselekmény feltételezett elkövetője ellen, és néhány órán belül Tárnokon el is fogták egy horgásztónál.

A férfi vallomásából kiderült, hogy rendszeresek voltak az anyagi jellegű viták közte és a volt neje között. Elmondta, hogy többször is kérte az asszonyt, hogy hagyjon fel a perlekedéssel, és halkítsa le a direkt az ő bosszantására felhangosított televíziót, de a nő nem tett eleget a kérésének. A férfi ettől annyira bedühödött, hogy a ház pincéjében magához vette, majd megtöltötte a pisztolyát, és közelről tarkón lőtte a fürdőszobában lévő asszonyt.

A Zsaru Magazin arra is kitért, hogy a 60 éves férfi azok után omlott teljesen össze, hogy pár hónappal korábban elpusztult a kutyája. Ekkor zárkózottabb lett, a kedélyállapota pedig aggasztó.

nyugat.hu


 

h i r d e t é s