h i r d e t é s

Nem szálltam el, ugyanaz a miskolci lány maradtam, aki voltam

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem szálltam el, ugyanaz a miskolci lány maradtam, aki voltam

2017. június 04. - 07:22

 

Vajna Tímea délután kiposztolta, hogy lehet majd vele találkozni a fánkozójában, a 444 pedig megragadta az alkalmat, hogy bulvártémák helyett kivételesen a közéletről kérdezze Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségét. 

Vajna Tímea Lamborghiniben 2017. június 2-án Budapesten. A kép a 444 cikkéből lett kivágva, amúgy index.hu.

A megítélésével kapcsolatban Vajnané azt mondta az interjúban, hogy bár névtelenül gusztustalan dolgokat írnak róla az interneten, de ha találkozik valakivel, annak rögtön megváltozik a véleménye, és azt mondják neki: 

Timi, te kurva jó fej vagy! 

Az üzletasszony szerint probléma, hogy mindenki azt szajkózza, hogy közpénzből élnek, de közben elfelejtik, hogy "az Andy 89 világhírű filmet csinált". 

Ha vásárol nekem valamit, azt a saját pénzéből veszi, nem közpénzből

- mondta Vajna Tímea, aki állítja, nem tudja a férje egyéb "gazdasági-politikai dolgait". Ezzel kapcsolatban arra is kitért, hogy náluk sokkal több gazdag ember van, de elismerte, hogy Magyarországon a jómódúak közé tartozhatnak. 

Vajnané felidézte, hogy mérnök szüleivel Miskolcon nőtt fel egy kertes házban. Szerinte nem egy olyan környezetbe született, ahol luxus lett volna, és a mostani életvitele sem változtatta meg: 

én ugyanaz a lány maradtam, nem gondolom, hogy elszálltam volna. 

Pedig felületes szemlélő akár az ellenkezőjét is gondolhatná, hiszen Vajna Tímea az interjú előtti percekben arról posztolt Instagramon, hogy egy 70-80 millió forint értékű Lamborghini Huracán Spyderrel döngetett Budapesten.

Politikáról nem nagyon akart beszélni a kormánybiztos felesége, de annyit elárult, hogy ő azelőtt is fideszes volt, hogy összeházasodott Vajnával. A teljes interjút a 444-en lehet megnézni.  (index.hu)

...és aranyat is csak férje unszolására eszik ez a miskolci lány...

Szerintem meg úgy el van szállva, mint a győzelmi zászló.


 

Kommentek

h i r d e t é s