h i r d e t é s

Nemet mondott a hatvani MSZP a párt országos elnökségének

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nemet mondott a hatvani MSZP a párt országos elnökségének

2019. augusztus 29. - 08:46

 

A hatvani MSZP szerda este közleményt adott ki, amelyben felidézik, hogy az MSZP országos elnöksége azt akarta, hogy az önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP legyőzésének érdekében a párt működjön együtt az ellenzéki pártokkal és szervezetekkel.

Érsek Zsolt MSZP-s képviselõjelölt összefirkált választási óriásplakátja Hatvanban a Radnóti téren. 2010. január 20. - Fotó: H. Szabó Sándor / MTI

A hatvani szervezet viszont úgy döntött, hogy helyben ezt nem akarják, és erről értesítették az MSZP országos központját is - írja az Index.

Ezt követően derült ki, hogy Érsek Zsolt volt megyei elnököt arról informálta az MSZP országos elnöke, hogy az elnökség döntése alapján Hatvanban, a hatvani tagsággal szemben, támogatják az összellenzéki Együtt Hatvanért Egyesületet (EHE).

„Az MSZP országos központjától erre vonatkozó írásos döntést, illetve arról tájékoztatást nem kaptunk, mert a nyilvánvaló jogsértést nem kívánták írásba foglalni. Tekintettel arra, hogy sem az országos elnöknek, sem pedig az országos elnökségnek az MSZP alapszabálya értelmében ilyen jogosultsága nincs, ezért ezt a tájékoztatást elfogadni nem tudjuk, és nem is akarjuk” - írja a hatvani MSZP.

Mivel ők úgy döntöttek, hogy nem működnek együtt az EHE-vel, ezért felszólíták az EHE vezetőjét, Palik Józsefnét, hogy kiadványaikról az MSZP logót tüntessék el. (atv.hu)


 

h i r d e t é s