h i r d e t é s

Németh Sándor Fideszre hangolja a Hit Gyülekezetét

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Németh Sándor Fideszre hangolja a Hit Gyülekezetét

2018. szeptember 20. - 18:45

 

A lelkész, kiáll a regnáló minden szösszenete mellett. - írja a varosikurir.hu.

Forrás: MTI Fotó: Kovács Tamás

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, az ATV tulajdonosa levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek. Írása keményen kritikus a Sargentini-jelentés állításaival szemben és mindenben egyetért Orbán Viktor megállapításaival.

Orbán minden szava arany…

Németh Sándor a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek írt levelét a Hit Gyülekezetének lapja, a Hetek pénteki száma fogja megjelentetni, de annak tartalmát a kormánypárti Pesti Srácok előzetesen ismertette. Németh ebben azt írja:

a Sargentini-jelentés nagyon sok hazugságot tartalmaz, és bár az emberi jogokkal kapcsolatos kritikáknak van némi valóságalapjuk, az idevonatkozó kormányzati intézkedéseket mindenki a világnézete alapján ítéli csak jónak vagy rossznak.

Az is kétségtelen, hogy

meg lehet fogalmazni kritikákat a magyar média helyzetével szemben, az azonban nem igaz, hogy a Fidesz felszámolta volna a szólásszabadságot, vagy maga alá gyűrte volna a teljes sajtót,

folytatja levelében az ATV tulajdonosa. Szerinte

Merkel az egyik főgonosz

Merkel központilag irányított tömeges migrációt szervezne Európába és német dominancia alá helyezné a bevándorláspolitikát, azaz

Magyarországot német katonai megszállás alá vonná, és gyarmati helyzetbe taszítaná.

Németh Sándor fél attól is, hogy az Unió egy birodalommá fog alakulni, és a Szovjetunióhoz hasonlóan uralma alá akarja hajtani Közép-Kelet-Európa országait.

Összemossa az anticionizmust az antiszemitizmussal is, azt írja,

Sargentini egy holland zöld párt tagjaként harcos anticionista, vagyis a modern antiszemitizmus harsány képviselője, aki Izraelt apartheid államnak minősítette.

Soros a második főgonosz

Soros György és a háttérhatalmak azért dolgoznak, hogy megakadályozzák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők megerősödését Európában.

Szerinte Soros hálózatának emberei neki is láttak “ennek az ukáznak a végrehajtásához”.

Németh végül, de nem utolsó sorban kettéosztja levelében Európát, a bevándorláshoz való hozzáállás alapján: mint írja, a kelet-európai országok Nyugat-Európával szemben nemzeti önállóságuk megőrzését szeretnék, jobban ragaszkodnak keresztény tradícióikhoz, és elutasítják az ultraliberalizmust.

Kurz is megkapja a magáét:

Ha Orbán feladná elveit, az ifjú osztrák kancellárhoz hasonlóan politikai szupersztár is lehetne belőle, de remélhetőleg ő a nehéz, keskeny utat választja jövőben is, ami az eljövendő új korszakba vezeti Magyarországot

Helyesnek tartja azt is Németh, hogy a magyar alaptörvényben a tradicionális házasság definíciója szerepel, és a hagyományos családokat részesítik támogatásban, illetve hogy nem engedélyezik a melegházasság különböző formáit.

A liberálisok Európa-képének erkölcsi tartalma szemben áll Isten törvényével, így az EU-parlamenti választás kampányának a keresztények azért sem lehetnek passzív elszenvedői, mert hitvédelmi feladat megakadályozni olyan hatalmi rendszer létrejöttét az unióban, amely rá akarja kényszeríteni a tagországokra a melegházasságot, áltudományos gender-elméleteket, az abortusz liberalizációját, a soft drogok legalizálását, a kötelező menekültkvótákat és minden olyasmit, ami ellentétes a zsidó-keresztény kinyilatkoztatással

varosikurir.hu


 

h i r d e t é s