h i r d e t é s

Németh Szilárd nem szereti, ha a Soros-tervről kérdezik

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd nem szereti, ha a Soros-tervről kérdezik

2018. február 09. - 07:08

 

Egészen pontosan azt nem szereti, ha Szél Bernadett kérdezi őt erről. 

Forrás: b1.blog.hu

Mi se szívesen lennénk „Rezsiszilárd” helyében annak biztos tudatában, hogy saját felettesei közt több Soros pénzét hízott ember van, mint az ellenzék soraiban. Nyilván ezt a nemzetbiztonsági bizottság keményfiúja nem ismerheti el.

Ő ehelyett arra hivatkozott, hogy az LMP társelnöke „Soros zsebében van”. Merdek kijelentés, ez tagadhatatlan. DE közel sem annyira, mint azok a kijelentések, amik hangoztatásával erre a következtetésre jutott a logika zsenije.

„Nemzetbiztonsági bizottsági tagságával „visszaélve” próbált bizalmas információkat kikérni a „Soros-tervről” és a „Soros-hálózatról” az Alkotmányvédelmi Hivataltól az LMP-s Szél Bernadett – nyilatkozta Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke csütörtökön a sajtónak.” /24.hu/

Összefoglalva, amennyiben egy, a nemzet biztonságát szem előtt tartó szervezet tagja információt kér arról, ami a szervezet más tagjainak álláspontja szerint fenyegetést jelent, akkor az az ember feltétlenül az ellenség ügynöke? Logikus…

Milyen érdekes, ha egy olyan fenyegetésről mint amilyennek a Fidesz a sosem látott Soros-tervet állítja be, nem ad ki részletes információkat. Persze valahol érthető, hiszen akkor kiderülne a szerző neve is, aki történetesen nem Soros György, hanem Orbán Viktor.

Németh azonban nem állt meg itt.

„A politikus indoklásul bemutatta Szél Bernadettnek a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökéhez címzett levelét, melyben leírta: kezdeményezte a titkosszolgálatoknál, hogy adják ki azokat a dokumentumokat, amelyeket a testület zárt ülésén mutattak be a szolgálatok. Erre viszont azt a választ kapta, hogy azokba kizárólag a testület tekinthet be, egyedül Szél Bernadett nem – ismertette Németh Szilárd.”

Ami azért különösen ciki, mert mint arról korábban mi is beszámoltunk Pintér Sándor a bizottság előtt kifejezett kérdésre adott válaszában cáfolta, hogy lenne bármiféle Soros-terv.

Hogy a nyilvánosságot nem tájékoztatja a kormány a kockázatokról, csak az egyik fele az éremnek. Abban az országban, ahol a titkosítás máig bevett és sűrűn használt gyakorlat lehet nem meglepő, hogy az aktuális kormány saját mocskának kirobbanását addig halogatja, míg tagjai túl idősek nem lesznek a felelősségre vonáshoz.


 

h i r d e t é s