h i r d e t é s

Németh Szilárdot átverték!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárdot átverték!

2017. január 10. - 19:38
0 komment

 

Azért ennél okosabbnak gondoltam Németh Szilárdot - minden alap nélkül - de azt, hogy valaki bevállalja önként, hogy ő lesz az ország bunkója, a hazudozós rezsibiztosa pedagógus létére, ezt nem.

Forrás: 168ora.hu

A mérnökök, jogászok és közgazdászok tíz-tizenöt évet szoktak eltölteni ebben a szakmában mire kialakul a véleményük, ő gátlástalanul, a pedagógus diplomájával berongyolt a szakmába és Orbán "parancsára" és elkezdte osztani az észt. Nem tudom tájékoztatták-e arról, hogy mennyi gáz van a tározókban, hogy az milyen áron lett betárolva és ehhez, vagy ebből mennyit vettek el. Ez csak egy pont az energia rendszerben a több százból.

A háta mögött csak úgy hívják a szakmában, hogy rezsibunkó.

A bunkót most még megtoldotta nem kevés gonoszsággal is a civil világgal szemben és elkezdte fenyegetni a civil szervezeteket. Hatalmat és erőt fröcsögve. Gátlástalanul fenyeget, Sorosozik, civilezik és ez már az alapintelligencia hiányára utal.

Orbán rendszere, a NER úgy működik, hogy előre tolnak egy bunkót, aki beleront verbálisan abba körbe amit szabályozni akarnak, majd amikor látják a reakciót, előjön a főnök Viktor és megmondja a tutit. és az aki addig az arcát adta, számíthat az egész társadalom utálatára és Viktor tejfölös poharára.

Úgy látszik, Németh Szilárdnak elfogyott a rezsibiztosi jutalma és azt [email protected], hogy mit gondolnak róla, újra szeretne tejfölös pohárhoz jutni.

A civileknek meg itt a lehetőség arra, hogy ne menjenek bele a játékba, várják meg a főnök döntését, és tavaszra, mire felmelegedik a hőmérséklet, kijönnek a törvények és rendeletek, tudassák véleményüket egy hatalmas tüntetéssel!


 

h i r d e t é s