h i r d e t é s

2020 -2021 -2022 sorsfordító évek … c. vitairat

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

2020 -2021 -2022 sorsfordító évek … c. vitairat

2021. március 18. - 10:52

Fejezetek a NAP-ból

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Első fejezet

Nemzeti Alkotmányozási Program (NAP) – Magyarország legyen újra büszke európai Köztársaság!

A 2022. évi Országgyűlési képviselő választás tartalmát tekintve népszavazás új – a Magyar Köztársaságot, a jogállamiságot, és ezáltal a társadalmi békét helyreállító Alkotmány létrehozásának szükségességéről.

A demokratikus ellenzéki pártok összefogása Demokrata Ellenzéki Szövetség (továbbiakban: DESZ), helyesen felismerve ezt a célt tűzte ki és nyilvánosságra hozta politikai nyilatkozatát 2020 decemberében.

A Fidesz bevált gyakorlata a plagizálás. Amit viszont a Fidesz biztosan nem fog lenyúlni az az Alaptörvény helyett új demokratikus Alkotmány megalkotása!

  • Békés, demokratikus Magyar Köztársaság iránt elkötelezett választásra jogosult magyar állampolgár, túladóztatott önfoglalkoztató, munkaadó és alulfizetett munkavállaló, köztisztviselő, közalkalmazott, mérnök és kétkezi munkás, földműves, tudós, orvos, ápoló, szociális munkás, pedagógus és művész, rendőr és katona, első választó ifjú, kiszolgáltatott nyugdíjas, közmunkás, munkanélküli, mélyszegénységben élő,
  • Több nemzetiségű hazánk politikai pártjai, önkormányzatai, falvaink, városaink lakói, családok, szomszédságok, kisközösségek, önállóságuktól megfosztott oktatási intézmények, civilszervezetek, szakszervezetek, és más autonómiák, nemzeti és etnikai kisebbségek tagjai,
  • A bűnös Orbáni rendszer által lenézett, ellehetetlenített, hátrányos helyzetbe hozott, és tartott, önálló gondolkodástól, saját sorsuk alakításának lehetőségétől megfosztott milliók tömege,
  • Függő helyzetben tartott jómódúak!
  • Az Orbán rendszer feltétel nélkül hívője, – aki valójában szintén vesztes.
  • Aki pedig az orbáni maffiacsalád tagja, katonája, a rezsim "szekértolója", számításból, búsás haszonért törvénysértő, vagy akár "csak" tisztességtelen kiszolgálója ne féljen! – Boszorkányüldözés nem, de elszámoltatás, számonkérés, felelősségre vonás az biztosan lesz!

Dobjuk a szemétdombra a dölyfös, keveseknek kedvező Szájer – Orbán páros által ránk kényszerített Alaptörvényt! A Nemzeti Alkotmányozási Program (NAP) keretében alkossuk új Alkotmányt! Ezzel megnyílik a lehetőség a közhivatalok pártkatonáktól történő megtisztítására, az ideológiai megkülönböztetés eltörlésére, a a társadalmi béke és igazságosság kibontakozására, a tisztességes  szakmai munka, az elhivatottság megbecsülésére.

Csatlakozz "Felkelő NAP" Mozgalomhoz véleményeddel, javaslataiddal vállalj benne aktív szerepet!

Mit kíván a magyar választó a megvalósulás biztosítékaként az új Alkotmányba foglalni?

Az 1848. márciusi 12 pont mintájára alkossuk meg a 2022. évi országgyűlési választásokon való részvételre buzdító kampány plakát-, röplap sorozatának tervét annak 12 felhívó jelmondatát.

 


A következő, második fejezet címe: A Fidesz és személy szerint Orbán Viktor ősbűne a demokratikus alkotmányosság ellen.
Megjelenik: március 21.-én