h i r d e t é s

Nyolc csecsemővel végezhetett egy kórházi dolgozó Angliában

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Nyolc csecsemővel végezhetett egy kórházi dolgozó Angliában

2018. július 04. - 09:22

 

Őrizetbe vett kedden a brit rendőrség egy egészségügyi dolgozót, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolt nyolc csecsemőt.

Forrás: independent.co.uk

A gyanúsított valószínűleg még hat babát meg akart ölni a nyugat-angliai Chester egyik kórházának újszülött osztályán – írja a brit Independentre hivatkozva az Index.

A hatóságok nem közöltek részleteket a gyanúsított nőről, így azt se tudni, hogy orvosként, ápolóként vagy más munkakörben dolgozott-e a kórházban. A rendőrség nyolc esetből indult ki, de már az osztályon 2015 márciusa és 2016 júliusa között bekövetkezett 17 haláleset és 15, nem halálos kimenetelű keringés-összeomlás körülményeit vizsgálják.

Ian Harvey, a kórház igazgatója így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: "nem volt könnyű elhatározni magunkat, hogy megkérjük a rendőrséget: nyomozzon az ügyben. De mindent meg kell tennünk, amit tudunk, hogy megérthessük, mi történt itt, és megadhassuk a családoknak az általuk oly kétségbeesetten áhított válaszokat."

A nyomozást vezető Paul Hughes azt nyilatkozta, hogy bár nagy lépést jelent a nyomozásban a gyanúsított letartóztatása, de egyelőre nem tudja megmondani, mikor zárulhat le a nyomozás. (index.hu) / bumm.sk


 

h i r d e t é s