h i r d e t é s

Október utolsó vasárnapján ételosztás lesz Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Október utolsó vasárnapján ételosztás lesz Debrecenben

2022. október 27. - 19:13

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete hagyományos ingyenes ételosztását a hónap utolsó vasárnapján tartja Debrecenben.

A fotó a szeptemberi ételosztáson készült

Vendégségbe hívjuk a nehéz sorsú felebarátainkat 2022. október 30.-án (vasárnap) 11:00-12:00 óra között Debrecenben az Ispotály utca sarkán lévő Trafóház melletti területre. 

Jelezzük, hogy összesen 150 fő részére tudunk meleg ételt biztosítani. A menü a korábbi kérésnek megfelelően töltött káposzta lesz, friss kenyérrel. 

A járványügyi szabályok alapján, előre kidobozolt ételt biztosítunk. Helyszíni fogyasztásra nincs lehetőség. Kérjük a vendégeinket maszkot tegyenek fel. 

Tudjuk, nem sok, amit adni tudunk, de mindezt jó szívvel tesszük. Szeretnénk, ha többen is mellénk állnának a magyar társadalom legelesettebbjei érdekében. Mert adni jó.

Minden adományt az ételosztásra örömmel fogadunk.Itt a mi térségünkben is sok ezren várják a segítő kezet, az emberi szót, szeretnének emberhez méltó életet élni. Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, természetbeni adománnyal, vagy anyagi támogatással.

Várjuk a debreceni lakosok adományait, elsősorban TARTÓS ÉLELMISZERT,  gyümölcsöt, burgonyát.

Aki szeretne segíteni, támogatást adni, az alábbi telefonszámon jelezhet:
mobil (a hét minden napján): +36 30 9841 963

 

Tisztelettel
Tukoráné Kádár Ibolya