h i r d e t é s

Orbán: Minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, hogy valahol megtámadnak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán: Minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, hogy valahol megtámadnak

2018. december 07. - 09:10

 

A következő sikerekhez újabb és újabb erőfeszítéseket kell tenni. Nem kényelmesedhetek el magam sem, nem mondhatom, hogy a bab is hús – mondta a miniszterelnök a szokásos pénteki rádióinterjújában a Kossuthon. 

Forrás: MTI

Arra a kérdésre, hogy lesz-e fedezet az ápolók négy év alatti hetvenszázalékos béremelésére, Orbán Viktor azt válaszolta, hogy „hát, én vakartam a fejem búbját, mikor a miniszter úr javaslatát megtette".

Állítása szerint sok órát dolgoztak Varga Mihály pénzügyminiszterrel Kásler Miklós javaslatán, hogy azt „képesek vagyunk-e teljesíteni." 

„Persze ha vállaltuk, akkor azt teljesíteni kell, de ez nincs garantálva abban az értelemben, hogy nem tudjuk, hogy a következő években hogyan teljesít a magyar gazdaság" tette hozzá. 

Szóba került a liberális EP-képviselő, Guy Verhofstadt és a magyar kormány közti vita, ami Orbán Viktor szerint jól mutatja a különbséget a közép-európai és a nyugat-európai demokráciák közt. Szerinte ott a sorból kilógó véleményeket rosszul fogadják, ha az elit úgy érzi, hogy megtámadták, akkor megsértődik.

Nekünk ez a luxus nem adatott meg, hogy ne támadjanak bennünket. (...) Minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, hogy valahol megtámadnak. Folyamatosan résen kell lenni, küzdeni kell

– mondta Orbán Viktor.

444.hu / veszpresszo.hu


 

h i r d e t é s