h i r d e t é s

Orbán robogó vonatja egy holtvágányon rostokoló szerelvény!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán robogó vonatja egy holtvágányon rostokoló szerelvény!

2018. november 06. - 10:37

 

Amennyiben Orbán sanghaji kijelentése igaz, hogy Európa motorja Kelet-Európa, akkor a BMW-nek, Mercedesnek, valamint a Volkswagennek vége.

Orbán IZS, MZ, Babetta, Riga, Barkas és Zaporozsecekkel „fenyegeti” a világ gazdaságát.

Győzni fogunk hangzik a lefüggönyözött álló vagonokban a hangszórókból, miközben a kocsikat közmunkások ringatják, a száguldás érzetét keltve.

Nem számít, hogy a vonata elnéptelenedet, lerobbant reményvesztett vidékeken halad át, és az sem, hogy a magukat megfélemlítő utasok mit gondolnak, a lényeg a „siker”.

A magyar GDP kb. 140 milliárd dollár, amennyiben az Orbán álma megvalósulna egy 10%-s növekedés képében, akkor ez 14 milliárdot jelentene. 

FANTASZTIKUS és a világ rendjét és lehetőségeit gyökeresen megváltoztató eredmény lehetne.

A baj csak az, ha ez alatt az idő alatt a németek 1%-t lépnének előre, azaz csupán 40 milliárdot növekednének, ami Orbán által Magyarországról kommunikálva bizonyára kevesebb lenne, mint a mi eredményünk.

Azt is hozzátenné, hogy az a magyar kreativitás nyugati leképződése, és a mi beszállításunk nélkül nem jöhetne létre. Állítása szerint mi többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk, ettől még a legpopulistább senkik is hanyatt vágnák magukat, mert ekkora marhaság, csak a Vésztő-Bélmegyer meccs után hangozhat el a kocsmában, egy Jézus magyar eredetéről szóló vitában.

Azonban az emberi élet egyik fontos lelki eleme a remény, amely abban jeleníthető meg, hogy Orbán Rogánnal karöltve ezt a gondolatot a prosztóknak teremtette és maguk sem hiszik el. Azonban, ha ezt a gondolatot a „hit és a tudás” teremtette, akkor „[email protected]” vagyunk kedves polgártársaink, mert a NER, a teremtők agyát is elérte és ezek után a határainkon kiírhatjuk, akár rovásírással is, hogy elmegyógyintézet!


 

h i r d e t é s