h i r d e t é s

Orbán Viktor hamarosan a 22. évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor hamarosan a 22. évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban

2020. február 16. - 14:31

 

Orbán Viktor vasárnap délután tartja idei évértékelőjét, amelyen várhatóan a kormány klímavédelmi akciótervének részleteiről és a nemzeti konzultációról is beszél.

A kép illusztráció! - Forrás: MTI

Az európai ügyek mellett az új nemzeti konzultáció témáit, valamint a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részleteit is ismertetni fogja Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjében, a Várkert Bazárban.

A miniszterelnök először első kormányzása idején, 1999-ben tartott évértékelő beszédet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Orbán Viktor 2003-ban ellenzékből is értékelte az ország ügyeit, ekkor hirdette meg az "egy az ország, egy a zászló" jelszót. Újfent miniszterelnökként 2010-et az összefogás, 2011-et pedig a megújulás esztendejének nevezte évértékelőjében, és ismertette ötéves tervét. Öt évvel később a miniszterelnök a kontinens jövőjét befolyásoló migrációs nyomást helyezte 2015-ös évértékelője középpontjába, az elmúlt két esztendőben pedig a keresztény értékek, köztük a családok átfogó támogatására került a legnagyobb hangsúly - idézte fel a Magyar Nemzet szombaton. (infostart.hu)

A kormányfő szombaton Facebook-oldalán videót tett közzé, felidézve az eddigi beszédeket.


 

h i r d e t é s