h i r d e t é s

Orbán Viktor szerint az szexista, ha róla állítják, hogy befeküdt Putyinnak

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Orbán Viktor szerint az szexista, ha róla állítják, hogy befeküdt Putyinnak

2019. március 19. - 08:29

 

A kijelentés többszörösen is fonák és mint arra számíthattunk, természetesen csak akkor lehet valami szexista, ha az a mi (most éppen) érzékeny lelkű miniszterelnökünkről szól. Igaz, hogy a nemzet dingidungija egy fatönk érzelmi szintjén mocorog, ami nem is csoda a vélhetően átélt súlyos bántalmazások tükrében. Ez pedig a pályaalkalmasságát kérdőjelezi meg. Mindez itt Abszurdisztánban természetesen tök mellékes. Mert csak.

Fotó: Kisbenedek Attila / AFP / 444.hu

Történt ugyanis, hogy egy ellenzéki politikus, egy nő, ahelyett, hogy szült volna még egy rahedli gyereket, ezzel is kimerítve minden a kormány szemében értékes funkciót kritikát mert megfogalmazni elnemzett nemzetünk megmentőjével szemben. Szabó Tímea ugyanis azt találta mondani:

„Pontosan tudjuk, hogy ön is befeküdt már Vlagyimir Putyinnak.”

Külön pikantéria, hogy Orbánnak csak úgy tudta nekiszegezni e kijelentést, hogy a miniszterelnököt házszabály kötelezte az Országgyűlésben való megjelenésre.

Amit ön csinál, az az, hogy folyamatosan dörgölőzik az európai szélsőjobboldali pártokhoz” – mondta a politikus, aki szerint Matteo Salvini, Marine Le Pen és Geert Wilders az, aki szintén „befeküdt” Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, ez köti őket össze a magyar miniszterelnökkel. Köztudomású, hogy az Orbán-kormány által az országba engedett orosz Nemzetközi Beruházási Bank az orosz titkosszolgálatok bankja, ezért hazaárulásnak nevezte, amit Orbán csinál. /168 óra/

Bárhogy is a megjegyzést nem hagyhatta szó nélkül a miniszterelnök, aki köztudomásúlag annyira tiszteli a nőket, amennyire a tenyészkancákat. Épp ezért ravasz módját választotta, hogy revansot vegyen.

Szexista kijelentésnek nevezte Szabó mondatát.

A miniszterelnök válaszában kijelentette, „nem fogad szívesen szexista kifejezéseket”, majd Bayer írására utalva hozzátette, nem vállalják, hogy mit írhatnak az újságírók és mit nem. A miniszterelnök szerint Salvininek kijár a tisztelet, mert ő az olasz kormány miniszterelnök-helyettese, és a tengeren is megállította a „migránsinváziót”, ezért köszönettel tartoznak neki. Az orosz titkosszolgálatokról nem őt kell kérdezni, hanem a másik oldalt, vagyis az ellenzéket.

Harangozó Tamás (MSZP) ezután felemlegette, hogy a Fidesz EP-listavezetője, Trócsányi László igazságügyi miniszter két orosz fegyverkereskedőt adott ki Oroszországnak, miközben az Egyesült Államok kábítószer-ellenes ügynöksége, a DEA emberei Budapesten fogták el a kereskedőket, akik mexikói „gyermek- és tömeggyilkosoknak” adtak el fegyvert. Majd felemlegette, hogy diplomáciai mentességet kap a korábban is említett orosz bank Magyarországon. Orbán visszakérdezett, jól érti-e, hogy a szocialisták vádolják a polgári oldalt, hogy az oroszokat kiszolgálásával.

Nem teljesen világos, hogy az állítólagos antikommunista politikus miért is ápol a KGB James Bondjával olyan mélyen farbamászó kapcsolatot, de ennek tükrében aligha tekinthető Orbán Viktor egyébnek, mint politikai luxusszajha. A gond csak ott kezdődik, hogy az ő meglehetősen drága tarifáját is nekünk kell megfizetni.

A lényeg azonban nyitva maradt, Orbán nem volt hajlandó, vagy ami valószínűbb, nem volt képes cáfolni az állítást.


 

h i r d e t é s