h i r d e t é s

Pegasus-ügy: Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa beszélt a lehallgatásáról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Pegasus-ügy: Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa beszélt a lehallgatásáról

2021. november 18. - 13:49

Korábban követték is. 

Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa - Forrás: szmo.hu

De a 24.hu-t is kiadó cégét nem adná el, bár voltak kormányközeli megkeresések. - írja a Narancs.hu

Varga Zoltánt, a 24.hu-t is kiadó Central Médiacsoport tulajdonosát is megfigyelték a Pegasus nevű kémprogrammal. A Forbes-nak adott interjújában Varga erre is reagált:

Forbes.hu: Máshogy kommunikálsz, illetve intézed az ügyeidet, mióta tudod, hogy lehallgatnak?

Varga Zoltán: Nem. Azért nem, mert engem már előtte is lehallgattak. Az, hogy a Pegasussal, ezzel az új technológiával, az meglepett. De régebben is kaptam már jelzéseket, saját magam is megnézettem bizonyos rendszereken az eszközeimet, ezért tudtam, hogy lehallgatnak és követnek.

(...)

Forbes.hu: Továbbra is kapsz ajánlatokat a cégre innen is, onnan is?

Az elmúlt fél évben már nem kaptam, de előtte sokat és intenzíven. Csak kormányzati oldalról, vagy olyan emberektől, akik a kormányzattal üzletelnek. Tehát ma Magyarországon médiát más nem vesz, szerintem külföldi erő nincsen.

Nagyon sok olyan vevő van, aki egyébként kedveskedni akar a kormányzatnak, és adott esetben megvenne valamit, hogy jó fiú legyen. De ezeket az ember nagyjából ismeri. Én most már nagyon sok éve mondom, hogy a Central nem eladó. Szerintem ez mostanra már átment. Nagyon sok olyan beszélgetésen vagyok túl, ahol gyakorlatilag a tizedik perc után fölálltam és azt mondtam, hogy nincs miről beszélni. Itt nincs eladó termék.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s