h i r d e t é s

Példamutató tanárokat és edzőket keresnek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Példamutató tanárokat és edzőket keresnek

2018. december 04. - 14:18

 

Bács-Kiskun megyéből is várják a jelöléseket a MOL MESTER-M Díjra.

Forrás: molalapitvany.hu

  • Meghosszabbított jelentkezési határidővel, december 31-ig lehet jelölni a kiemelkedő munkát végző pedagógusokat.
  • A szakmai elismerés fejenként egymillió forintos juttatással is jár.
  • Bárki jelölheti tanárát a rangos díjra az online pályázati felületen keresztül.

Meghosszabbította a jelentkezési határidőt a MOL Alapítvány, így egészen év végéig várják még a jelöléseket a MESTER-M Díjra. A rangos elismerést olyan kiemelkedő szakmai és emberi kvalitású pedagógusok, utánpótlásedzők kaphatják meg, akik sokat tesznek a mindennapokban a gyermekekért, az ifjúságért.

Egy jó tanítvány mögött sokszor egy jó mester van. A MOL MESTER-M Díj azoknak az áldozatkész tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik ösztönzik a tehetséges gyerekeket a sport, a művészet és a tudomány területén és szakmailag, emberileg a tanítványaik példaképei. A MOL Alapítvány egyénileg vagy akár csoportosan is várja a jelöléseket a MESTER-M Díjra, mely anyagi és erkölcsi elismerés is egyben. A díj értéke 1.000.000 forint személyenként.

A MOL alapítványa 2006 óta támogatja a fiatal tehetségeket: az elmúlt több mint tíz év során közel négyezer tehetséget támogatott 587 millió forinttal. Az alapítvány 2007-ban alapított MESTER-M Díja az elmúlt 10 évben az egyik legrangosabb szakmai elismeréssé nőtte ki magát. Eddig 95 utánpótlásedző és tehetséggondozó tanár részesült az elismerésben.

A pedagógusokat általában saját korábbi diákjaik és tanítványaik jelölik a díjra. A legérdemesebb jelöltek közül évente egyszer a MOL Alapítvány kuratóriuma végül összesen 10 személyt díjaz a sport, a művészet, a bölcsészet-, valamint a tudomány területeiről.

A részletes pályázati felhívás és jelentkezés a MOL Alapítvány oldalán érhető el.

A jelölő felület közvetlen elérése.

 


 

h i r d e t é s