h i r d e t é s

Porig égett egy család háza nyáron, a mai napig számláznak nekik a leolvadt villanyóra után

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Porig égett egy család háza nyáron, a mai napig számláznak nekik a leolvadt villanyóra után

2021. január 09. - 16:05

 

Tordai Bence rettenetesen kiakadt, újabb miniszternek írt levelet

Forrás: 24.hu

"Az albertirsai háromgyermekes családot nyáron érte a szerencsétlenség, mikor porig égett a házuk, viszont azóta is számláznak nekik a leolvadt villanyóra után. Albertirsa egyes részein gyakran adódnak problémák az elektromos hálózattal, sőt, nem kizárható, hogy ez okozta a tüzet is. Így még arcpiritóbb, hogy a közműszolgáltató ahelyett, hogy alaposan kivizsgálná az áramszolgáltatás körülményeit, immár 700 ezer forintot követel a nemlétező fogyasztás után." - írja Facebook-posztjában Tordai Bence.

Mint olvasható: "A párbeszédes Gér Mihály helyi képviselő és az önkormányzat segítségével a család gyorsan lakhatáshoz, anyagi és jogi segítséghez jutott. A közműcég viszont nem képes sem az érintett bejelentésével, panaszaival foglalkozni, sem az újságírói kérdésekre válaszolni.

Ezért levelet írtam Mager Andrea miniszter asszonynak, ugyanis a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszterként ő illetékes a Nemzeti Közművek Zrt. ügyeiben.

Megkérdeztem tőle, mit tesz azért, hogy a családnak a tragédia után ne kelljen továbbra is a közműszolgáltató vegzálásától szenvednie?

Hogyan kárpótolják a családot az okozott károkért és kellemetlenségekért?

Hogyan előzi meg az NKM Zrt., hogy Albertirsa déli részén, ahol folyamatosan gondot okoz az elektromos hálózat állapota, más családokat is hasonló tragédia érjen?" (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s