fbpx Rácsapta a kertkaput a medve orrára egy fiatal nő - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Rácsapta a kertkaput a medve orrára egy fiatal nő - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rácsapta a kertkaput a medve orrára egy fiatal nő - VIDEÓ

2021. november 07. - 18:25

 

Nem mindennapi jeleneteket rögzített egy sinaia-i családi ház biztonsági kamerája.

Forrás: Eugen Ghetau/Facebook

A felvételen az látható, ahogy egy fiatal nő az utolsó pillanatban menekül be háza kertjébe éppen csak elkerülve egy hatalmas medvével való találkozást.

A most bemutatott eset október 27-én történt a romániai üdülőváros egyik szűk, meredek mellékutcájában. A videofelvételen egy háromtagú társaság látható, két felnőtt egy gyermekkel egy házhoz tartott a lépcsősoron. Miután bementek a házba, egy jól megtermett medve és egy medvebocs érkezett az utcán, majd elhaladtak a meredek lépcsőn lefelé.

Közben a házból újra kilépett az egyik felnőtt, a fiatal nő elindult lefelé arra, amerre a medvék tartottak. Valószínűleg vásárolni szeretett volna valamit, a kezében egy táskával kelt útra. Ám bizonyosan nem jutott messzire, néhány másodperc elteltével ugyanis az látható, ahogy lélekszakadva futott vissza a házhoz és az udvarra belépve kétségbeesetten zárta vissza a kaput. Abban a pillanatban odaért az anyamedve, nyomában a boccsal és felágaskodott a kerítésre. Hajszálon és a nő lélekjelenlétén múlt a tragédia. (maszol.ro)


 

Kommentek

h i r d e t é s