h i r d e t é s

Rogán szerint régen azért bántották a feleségét, mert a gyerekeket nevelte, most pedig azért, mert sikeres vállalkozó

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rogán szerint régen azért bántották a feleségét, mert a gyerekeket nevelte, most pedig azért, mert sikeres vállalkozó

2019. június 20. - 13:39

 

A HVG-nek nyilatkozott a sanyarú sorsú propagandaminiszter Rogán Antal, akit a lap arról kérdezett, miért támogatja az állam a felesége rendezvényeit. - írja a 444.hu.

Forrás: MTI Fotó: Kovács Tamás

míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.

Az nem teljesen világos, hogy ebben a gondolatban pontosan kinek és milyen problémája volt Rogán Cecília gyereknevelésével.

A HVG azt írja, hogy az állami MVM 150 milió forinttal támogatta a Fitbalance-t és a Nemzeti Futóversenyt, ezek pedig Rogán feleségének cégéhez köthető rendezvények a lap szerint.

A Fitbalance Facebook oldalán a Szerencsjáték Zrt-nek is megköszöni a támogatást, de a cég a HVG-vel azt közölte, hogy ők 2015-től nem nyújtanak támogatást, adományt, és nem kötnek szponzorálási szerződést. Rogán szerint egyébként abban nincs semmi szokatlan, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat, feleségének viszont állami szerződése nincs.

444.hu


 

h i r d e t é s