h i r d e t é s


Saját képével díszített csokival köszöntötte az időseket Tállai András

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Saját képével díszített csokival köszöntötte az időseket Tállai András

2017. október 16. - 15:49

 

Egy gasztronómiai különlegesség fotóját küldte el nekünk olvasónk Mezőkövesdről, ahol láthatóan már javában zajlik a kampány. - írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu/MTI Fotó: Vajda János

Az idősek napja alkalmából ugyanis Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője a mezőkövesdi ünnepségen a saját képével és aláírásával díszített csokit, illetve kalácsot ajándékozott a meghívottaknak, valamint egy kiadványt arról, hogy hogyan lehetne visszaterelni az időseket a munka világába.

Forrás: 24.hu olvasója

A csokipapíron szerepel a Fidesz logója és a parlament is, valamint a felirat, miszerint:

Sok szeretettel köszönöm az Idősek Napja alkalmából! Kívánok Önnek erőt, egészséget és hosszú életet!

Az ajándékot az október 12-i mezőkövesdi, idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen kapták meg a nyugdíjasok (ahogy az a lenti Facebook-bejegyzésből látszik), amelyen maga Tállai is részt vett és beszédében külön kiemelte, hogy hozott csokit. Információink szerint korábban nem volt példa arra, hogy a fideszes képviselő ajándékot adott volna az időseknek.

Most úgy tűnik, hogy egy fokozattal feljebb kapcsolt a korábbi mezőkövesdi polgármester, ugyanis szülővárosa mellett az elmúlt héten Vattán, Bogácson, Kisgyőrben és Négyesen is felköszöntötte az időseket.

24.huh i r d e t é s

betöltés...

;