h i r d e t é s

Sebestyén Balázs elmondta, hány éves korig adna jogosítványt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Sebestyén Balázs elmondta, hány éves korig adna jogosítványt

2020. július 22. - 16:58

"Egyszer te is megöregszel Balázs, ha szerencséd lesz..."

Forrás: Facebook.com/officialsebestyenbalazs

Sebestyén Balázs szerint elő kéne venni az orvosokat, akik 5000-ért hosszabbítják az idősek jogsijait - Nem fogta vissza magát, miután egy idős házaspár szembe hajtott fel az M4-esre.

Az RTL Klub híradójában a minap arról számoltak be, hogy egy idős házaspár rossz helyen hajtott fel az M4-es autópályára Gyömrőnél és szemben haladtak a forgalommal. A gyorsforgalmi úton aztán két autós megállította őket, segítettek visszafordítani az eltévedt párt, akik egyébként Debercenbe próbáltak eljutni.

Ez volt a ma reggeli Balázsék rádióműsor egyik témája, ahol Sebestyén Balázs elég sarkalatos véleményt fogalmazott meg a témában: mint mondta, ő azon nyomban elvette volna az idős férfi jogosítványát, az autót lelakatolta volna.

"Hú de tudok az ilyenre haragudni! A háziorvost is megbüntetném, börtönbe zárnám, a csávótól elvenném a jogosítványt, a mamának kötelező házikarantén egy évig, senki sehova. Felderíteném a háziorvosát és azonnal kettő év letöltendőre ítélném őt is, mint a huzat. Elmennek a háziorovosok a fenébe, akik ötezer forintért átengedik, az összes rohadjon meg. Bemegy a papa 68 évesen mankóval, járni nem tud, a zöldségesig nem engednéd le, aztán a háziorvos ötezer forintért azt mondja, vezessen. Aztán kienged egy gyilkost az útra, aki majd megöl valakit. Legjobb esetben saját magát. Ezt nehezen tolerálom. Egy bizonyos kor felett mindenkitől elvenném a jogosítványt. Ez ritmus, ez dinamika, tempóérzék, egyszerűen hülyülünk, ahogy öregszünk. Elfogynak a reflexek, máshogy ismered fel a veszélyt, nem veszed észre, ha hülye vagy. Menjél vonattal. Ezek a legönérzetesebbek: nekik ne mondja meg senki, hogy tudnak-e vezetni, nem öregek."

Természetesen felmerült a beszélgetés során, mi van akkor, ha a fiatalok, középkorúak hajtanak fel ugyanígy az autópályára, Sebestyén elmondta, azért ez többnyire inkább az idősekkel történik meg. (24.hu)