h i r d e t é s

Semjén Zsolt szerint "Aberráltságot" mutatnak a svéd szociális miniszter szavai

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Semjén Zsolt szerint "Aberráltságot" mutatnak a svéd szociális miniszter szavai

2019. február 18. - 09:43

 

Semjén Zsolt szerint a nők segítése a gyerekvállalásban, gyereknevelésben, a természet rendjének való megfelelés. 

Semjén Zsolt - Forrás: 444.hu

"Aki ezt kétségbe vonja, az beteg" - mondta a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes az Echo Tv-ben tegnap este. Semjén Zsolt a családügyi akciótervet a 30-as évek Németországához hasonlító svéd szociális minisztert is "szegény beteg teremtésnek" titulálta. - írja az atv.hu

Azért ez egy "coming out", hogy amikor a magyar családokról, a magyar anyákról van szó, akkor egy képviselő, akinek a nemzet szolgálata a feladata, csak a "személyes bizniszére tud gondolni és ezt kivetíti az egész világra. Ezzel szerintem Freudnak kellene foglalkozni, hogy valaki ennyire egoistán a magyar nemzet iránt ilyen közömbösséget tanúsítson" - így reagált Semjén Zsolt az Echo Tv tegnap esti műsorában arra, hogy az ellenzék támadja az Orbán Viktor által bejelentett 7 pontos családügyi akciótervet, Korózs Lajos volt MSZP-s szociális államtitkár pedig azt mondta, hogy azzal az oligarcha feleségeknek, a milliárdosoknak és a megyei NER-lovagoknak akar a kormány kedvezni. (Bayer Zsolt műsorban lényegében lehülyézte a szocialista Korózs Lajost.)

A külföldi vélemények kapcsán, hogy a svéd szociális miniszternek a 30-as évek Németországa jutott eszébe az Orbán Viktor 7 pontos családvédelmi akciótervről, Semjén Zsolt úgy reagált:

"ez mutatja azt az aberráltságot, ahová ezek eljutottak a politikai korrektség őrületében. Amit az a szegény teremtés mondott, az maga az aberráció".

Mert a természet rendje szerint az ember mégiscsak családban él, mégiscsak egy nőnek a nőiségéhez tartozik az, hogy anya lehessen - folytatta Semjén Zsolt, aki szerint a nők segítése a gyerekvállalásban, gyereknevelésben, a természet rendjének való megfelelés. "Aki ezt kétségbe vonja, az beteg" - tette hozzá, a nacionalista vádakra felvetve: "Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek a magyar nyelvben, a magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon?" "Ez a magyar állam értelme és küldetése, hogy ezt biztosítsa". "Tehát beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a nemzetének a tagjai az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel, és így a nemzet fennmaradjon" - érvelt a műsorban Semjén Zsolt.

A svéd szociális minisztert, Annika Strandhällt Semjén Zsolt újra "szegény beteg teremtésnek" nevezte és azt mondta, nem a magyar kormánnyal vitatkozik, hanem "a természet rendjével és végső soron a Jóistennel szemben, aki ezt a természet megalkotta". Egyúttal figyelmeztetett mindenkit: "aki a természet vastörvényével szembemegy, az a pusztulás felé megy. "Ez a késő hanyatló Rómának a devianciája és a pusztulás előtti csődje" - fordult Bayer Zsolthoz, akivel mint kiderült 40 éve ismerik egymást, még a gimnáziumból.

Simicska, Soros, Timmermans

Semjén Zsolt a műsorban arra, hogy a balliberális ellenzék most az általa korábban antiszemitának és rasszistának tartott Jobbikkal készül összefogni, visszament egészen 2010-ig és azt fejtette ki, hogy akkor a Fidesz-KDNP kétharmados győzelmével létrejött a centrális erőtér, tőlük jobbra a szélsőjobbos Jobbik, tőlük balra a DK és az MSZP, "mindenféle baloldali romok", és az "elhelyezhetetlen LMP".

"Na most, Simicska és Soros szembesültek azzal, hogy ebben a centrális hatalmi erőtérben lehetetlen az esélyét is meglebegtetni annak, hogy a Fidesz-KDNP szövetség megverhető" - mondta Semjén Zsolt, aki azt a százalékos arányt is levezette, hogy ha esetleg 30-30 százalékot számolna a szélsőjobbnak és a baloldalnak is - "ami soha nem volt így" -, "és mi csak 40 százalék lennénk, akkor sem tudnának megverni, mert a 40 százalék több mint az egyik 30 vagy a másik 30". Ezért - magyarázta Semjén Zsolt - Simicska és Soros azt találták ki, hogy duális erőteret kell létrehozni, ahol egyik oldalon van a Fidesz-KDNP, a másik oldalon pedig mindenki más. Az, mint mondta, nyilvánvaló volt, hogy a baloldalt nem lehetett átvinni szélsőjobbra, ezért a szélsőjobbot kellett átvinni a baloldalra - állította a műsorban. "Ez egy erkölcsi pornográfia és abszurditás" -hangoztatta Semjén, aki aztán a nyilasok és az ávósok relációit hosszan elemezte.

Végül Frans Timmermans következett. Azt, hogy azEurópai Bizottság alelnöke, az európai szocialisták csúcsjelöltje Budapestre jött, Nagy Blankával találkozott és pártkampányt folytat, Semjén Zsolt "mélyen erkölcstelennek" és törvénytelennek nevezte, arra való hivatkozással, hogy Timmermans nem politikus, hanem uniós biztos a brüsszeli bürokrácia csúcsán, akit az európai adófizetők fizetnek. (atv.hu)


 

h i r d e t é s