h i r d e t é s

Sneider Tamás nem mond le a parlamenti alelnökségről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sneider Tamás nem mond le a parlamenti alelnökségről

2020. május 21. - 16:26

 

Nem mond le parlamenti alelnöki tisztségéről Sneider Tamás; a Jobbik politikusa ezt csütörtök délután jelentette be közösségi médiaoldalán. Közölte: munkáját minőségi kritikával nem illették.

Sneider Tamás, a parlament alelnöke, Jobbikos képviselő - A kép illusztráció! - Forrás: MTI

A politikus bízik abban, hogy "a frakció elnöksége nem süllyed arra a szintre, hogy a házelnökkel kezdjen el kooperálni" eltávolítása érdekében.

Ha a frakció ki is zár soraiból, akkor sem lépek ki a pártból. Ezért a pártért, ezért a közösségért én már rengeteget dolgoztam, rengeteg áldozatot hoztam, rengeteg jogos és jogtalan támadást elviseltem. Én úgy érzem, hogy tettem már le annyit a képviselői munkámmal is az asztalra, amiért cserébe a minimum, amit megérdemlek, hogy ne kelljen csöndben elballagnom, amikor már nincs rám égető szüksége a jelenlegi elnökségnek - fogalmazott Sneider Tamás.

Hétfőn közölte az MTI-vel Szilágyi György, a Jobbik szóvivője, hogy a párt visszahívja 2014 óta betöltött parlamenti alelnöki tisztségéből Sneider Tamást, helyére Balczó Zoltánt jelölik.
Közlése szerint a lépés "nem személyről, hanem feladatról szól", hiszen minden posztra megpróbálják a legmegfelelőbb személyt állítani.


 

h i r d e t é s