h i r d e t é s

Szavakat formált mondatokká a Fidesz Gyurcsány miatt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szavakat formált mondatokká a Fidesz Gyurcsány miatt

2022. szeptember 22. - 16:15

"Gyurcsányékkal se olcsó tűzifa, se gáz, se rezsicsökkentés nem lenne" - Reagált Varju László (DK) nyilatkozatára a Fidesz

A kép illusztráció! - Forrás: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

"Ha Gyurcsányékon múlna, akkor se olcsó hatósági áras tűzifa, se gáz, se rezsicsökkentés nem lenne. Gyurcsányékat kormányzásuk alatt egyáltalán nem érdekelte, hogy oldják meg a fűtést a magyar családok, Európa legmagasabb energiaárait fizettették a magyarokkal. A baloldal most is teljes erővel támogatja az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat, amelyek az egekbe emelik az energiaárakat, az inflációt és gazdasági válságot okoznak, miközben a magyar családokat védő rezsicsökkentést a kezdetektől el akarják törölni." - írta közleményében a Fidesz (OS)

Frissítés (2022. szeptember 22. 16:35)

Elüzengetnek egymásnak, miközben a helyzet változatlanul pocsék

A DK reagálása az újabb "nemzeti konzultációra" - Semmi értelme azokról az uniós szankciókról konzultálni, amelyeket Orbán Viktor egytől egyig megszavazott

Kocsis Máté ma bejelentette, hogy hiába a megélhetési válság és az állítólagos kormányzati spórolás, újabb "nemzeti konzultációt" indítanak, ezúttal a szankciókról. Miközben a magyar családok azt számolgatják, hogy hó végén a hétszeresére emelt rezsit fizessék be, vagy bevásároljanak, miközben a szülők azért aggódnak, hogy megfázik-e majd a gyerekük a fűtetlen iskolában, aközben a kormány milliárdokat szórna el az aktuális hazugságai terjesztésére.

A Demokratikus Koalíció szerint semmi értelme nincs azokról az uniós szankciókról konzultálni, amelyeket Orbán Viktor egytől egyig megszavazott Brüsszelben. Ha majd lesz pénz az iskolák felfűtésére, ha majd lesz pénz a családok rezsiköltségeinek csökkentésére, ha majd lesz pénz a pedagógusok bérének megemelésére, akkor Orbán Viktor majd megírhatja a magyaroknak, hogy azért szavazta meg a szankciókat, mert valójában nem a háború, hanem az Orbán-kormány a megélhetési válság oka.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s