h i r d e t é s

Szent István Kút Esztergom belvárosában – Újabb felajánlással!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szent István Kút Esztergom belvárosában – Újabb felajánlással!

2019. július 10. - 13:51

Szent István Kút Esztergom belvárosában ingyenes élővízzel! – ezzel a címmel tett javaslatot Esztergom vezetésének Fonyódi György, aki kezdeményezése megvalósításához félmillió forintot ajánlott fel.

Az Esztergomi Szent István kút helye - a szerző felvétele

Nyílt levél Mindannyiunkhoz | Második levél
Felajánlással induló kezdeményezés: Szent István Kút Esztergom belvárosában ingyenes gyógyhatású élővízzel

Kedves Mindannyiunk!

"Ne azt kérdezd, hogy mit tett érted az ország, hanem azt, hogy te mit tettél az országért." – Tetszik nekem ez a mondat. Kár, hogy nem én találtam ki. Eredeti, fennkölt, gyönyörű, a jónak sugallata! Jó fej volt ez a John Fitzgerald Kennedy.
2019-ben ez a mondat inspirál újra, a 2016-ban tett javaslatomra, amely Esztergom turizmusának fejlesztése és az ingyenes, gyógyhatású élővízes ivókút megvalósítására irányul.

  • Ez az élővíz gyógyító hatással bír, mint ahogy a tiszta erdei jó levegő is. Hiszek abban, hogy érdemes a jó ügyekért tenni valamit. Ez természetesen egy jó ügy, mert az egészségünkről van szó!
  • Lakossági közjót szolgáló kellemes turisztikai színfolt is lenne egyben a belvárosi zöld parkterület, padokkal és pihenőkkel, forrással és ivókúttal.
  • Ingyenes élővízünk fogyasztása mindenkinek hasznosabb, kedvezőbb lenne, mint a költséges műanyag palackozott döglött víz.

Itt az idő, most vagy "ej ráérünk arra még"!

Ez a kérdés, válasszatok!

Kezdeményezem az ügy kivitelezését és felajánlok félmillió forintot a mindannyiunk javát szolgáló gyógyvizes ivókútnak a kialakítására. Esztergom város vezetésétől a beleegyezést, együttműködést és az engedélyeket szeretném megkapni, mert minden vágyam most az, hogy az esztergomi emberekkel minél előbb együtt örüljünk ennek az ingyenes gyógyító hatású forrásvíznek!

Esztergom, 2019. július 5

Fonyódi György


Szent József-forrás, Eger - Forrás: egriugyek.hu / Szinok Gábor

 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s