fbpx Szentkirályi Alexandra csúcsra járatta a politikai pedofíliát, de neki nem jár büntetés | CIVILHETES

h i r d e t é s

Szentkirályi Alexandra csúcsra járatta a politikai pedofíliát, de neki nem jár büntetés

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szentkirályi Alexandra csúcsra járatta a politikai pedofíliát, de neki nem jár büntetés

2021. szeptember 20. - 18:29

 

A kormányszóvivő egy, a járvány elleni védekezésben részt vevők előtt tisztelgő falfestményt adott át Csepelen a kisiskolások gyűrűjében.

Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook oldala

Ugyan a járványhelyzet nem múlt el maradéktalanul, de a sikeres védekezésnek és a hatékony vakcinának köszönhetően ma Magyarország Európa egyik legszabadabb és legbiztonságosabb országa. Természetes, hogy az ember a rosszat a háta mögött hagyva előre, a jóra tekint. De ilyenkor sem szabad megfeledkeznünk azokról, akik a legnehezebb pillanatokban is kitartottak - írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra. A kormányszóvivő annak kapcsán írta ezt, hogy a járvány elleni védekezésben részt vevők előtt tisztelgő falfestményt adott át Csepelen. 

A mintegy 500 négyzetméteres alkotás, amely a csepeli Kossuth Lajos utca 88-as szám alatti társasház tűzfalára készült, a Nők Magyarországért Klub és Csepel Önkormányzata közös kezdeményezésére készült, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. támogatásával.

Mert ahogyan a kisiskolásokat biodíszletként felhasználó, előttük boldogan és büszkén pózoló Szentkirályi fogalmaz: "hála és tisztelet illeti mindazokat, akik a koronavírus elleni védekezés frontvonalában küzdenek. Legyen szó ápolókról, orvosokról, háziorvosokról, mentősökről, akik példamutató módon állnak helyt és végzik lelkiismeretesen, alázatosan a munkájukat". (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s