fbpx Szerelmes számok, luxus és csókok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén | CIVILHETES

h i r d e t é s

Szerelmes számok, luxus és csókok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Szerelmes számok, luxus és csókok Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

2021. szeptember 25. - 06:25

 

Összeházasodott Várkonyi Andrea tévébemondó és a milliárdos Mészáros Lőrinc.

A kép illusztráció! - Forrás: Budapest Környéke

Az esküvő péntek délután kezdődött, a nagy eseményre az Aécsúti arborétumban került sor, a környéken valósággal hemzsegtek a biztonsági emberek és a fekete Mercedesek. - írja a Budapest Környéke

Ötszáz méterenként posztolnak az Alcsuti arborétumba vezető út mentén a biztonsági emberek. Mindenkit megnéznek, illetékteleneknek tilos a belépés. Már napok óta lezárták a parkot, hogy minden tökéletes legyen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nagy napján. 

Az arborétum bejáratánál tucatnyi újságíró áll. Mindenkit lefotóznak, aki drága autóval érkezik. Péntek délután 14 órától egymás után jöttek a lesötétített ablakú luxusautók, drágák, drágábbak és még annál is drágábbak.

A 200 meghívott vendég egy része az Orbán Viktor háza mellett épült Puskás Akadémia parkolójában állt meg, onnét fekete Mercedessel, vagy Mercedes kisbusszal vitték tovább őket a Felcsúttal összeépült Alcsútra, majd tovább az arborétumba.

Azt beszélik, Mészáros Lőrinc olyan szerelmes, hogy 4 kamionnyi virágot hozatott Hollandiából a nagy napra, Alcsúton egyesek tudni vélik, voltak, akik napokig virágszirmot tépkedtek, hogy a szerelmespár gyönyörű szirmokon lépkedjen és varázslatos körülmények közt mondja ki a boldogító igent.

Akárhogy is történt, a faluban péntek délután mindenki az egymás után vonuló Mercedeseket figyelte. Megpróbálták megtudni kik hivatalosak az eseményre. Orbán Viktor miniszterelnök szolgálati autóját többen lefényképezték, de állítólag Rákay Philipet is látták a vendégek közt.

A szervezők minden részletre figyeltek, mert a süteményeket az utolsó pillanatban hozták meg, hogy minden friss és finom legyen.

Szerelmes számok szóltak a lagziban, Lady Gaga is énekelt, de nem élőben. Felvételről szólt a Shallow című slágere a milliárdos és új hitvese lagzijában.

Korábban a sajtó megszellőztette, Jennifer Lopez érkezhet Mészárosék lagzijába. A popdíva rendszeresen fellép különböző Kelet-európai magánpartikon, a hakni ára félmillió forint körül indul. Amikor ezt megszellőztette a sajtó valaki rászólhatott Várkonyira, mert másnap mindent megcáfolt a tévébemondó.

A híresztelés azért sem lehetett alaptalan, mert korábban Mészáros Lőrinc egyik gyermekének a lakodalmába az információink szerint egyenesen Olaszországból reptették Alcsútra Eros Ramazzottit, aki pár számot lenyomott, majd egy magángéppel ment is vissza Milánóba.

Várkonyinak úgy tűnik be kellett érni néhány CD-ről szóló világsztárral, Radics Gigivel és a TV2 műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak az együttesével. Bizonyára így is boldog, hiszen kétéves munkájára került végre pont. Egy 408 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember felesége lett.

Várkonyit 2019 nyarán szerződtette le Mészáros Lőrinc korábbi felesége a saját tévéjéhez műsorvezetőnek. Beatrix asszony valamit nagyon benézhetett, mert Várkonyi villámgyorsan összejött a férjével, belőle pedig ex-Mészárosné lett. Az új Mészárosné, Várkonyi Andrea ujjára ma került karikagyűrű, boldog ölelésben, csókok közepette hozzáment új férjéhez, a milliárdos Mészáros Lőrinchez. (Budapest Környéke)


 

Kommentek

h i r d e t é s