fbpx Titkos német-török paktum! Merkel ismét a mi bőrünkre alkudozott? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Titkos német-török paktum! Merkel ismét a mi bőrünkre alkudozott?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Titkos német-török paktum! Merkel ismét a mi bőrünkre alkudozott?

2016. február 12. - 11:54
0 komment

 

A törökökkel megegyezett, hogy 4-500 ezer bevándorlót küldenek Európába, akiket kötelező erővel szétosztanak az unió országai között. Mi lesz velünk, ha ellenállunk?

Fotó: minap.hu

Egyre-másra érkeznek azon a hírek, amelyek alapján joggalfeltételezhető, hogy a német kancellár egyáltalán nem szándékozik csökkenteni az idén Európába “hívott” menekültek számát.Teszi ezt az Európai Bizottsággal teljes egyetértésben - írja a Ripost.

Tegnap még csak az volt a hír, hogy a görögök “közvetlen betelepítést” kérnek az uniótól.

"Elsősorban a Kósz szigetére érkezett tömegektől szeretnének megszabadulni annak fejében, hogy végre felépítik azokat a gyűjtőtáborokat, amelyekbe újabb migránsok költözhetnek…"

Az EU menekültügyi biztosa pedig mindenkit megnyugtatott, hogy a Görögországból történő közvetlen betelepítés után a migránsok szétosztása csakis “önkéntes alapon” történhet…

Közben kiderült, hogy  a török elnök ugyanilyen – csak méreteiben sokkal nagyobb - paktumot kötött a német kancellárral, amelyet még nem mernek nyilvánosságra hozni.   


Forrás: ripost.hu

A Magyar idők értesülése szerint Orbán Viktor a lillafüredi frakcióülésen a titkos paktum elhárítását nevezte az egyik legfontosabb teendőnek.

Mégis, mi történhet akkor, ha sem a “közvetlen betelepítést”, sem a ránk kirótt kvótát nem fogadjuk el? A politikai elemzők szerint egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy előbb-utóbb létrejön egy “mag-Európa” a legerősebb államokkal, amelyek egymás között megtartják a schengeni határokat, a “renitensek” – mint például Magyarország és feltehetően a V4 egyes országai - kívül rekednek azon.      

 

ripost.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s