h i r d e t é s

Tovább bővül az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapata

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Tovább bővül az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapata

2018. szeptember 11. - 18:24

 

Technológiai tanácsadás és kockázatkezelési szolgáltatásokért felelős vezetőként csatlakozik Sallai György az EY-hoz. A szakember a KPMG-től igazolt át, ahol több mint egy évtizeden át volt a cég releváns divíziójának igazgatója.  

Az informatikai mérnök háttérrel rendelkező Sallai György szakterületei közé tartozik az autóipar mellett a pénzügyi szektor, a telekommunikáció, valamint az olaj- és gázipar. Számos informatikai menedzsment, minőségbiztosítási, kiszervezési, rendszerimplementációs, audit és tervezési projektet vezetett eddigi karrierje során.

Új pozíciójában Sallai György a hagyományos területeken túl felel majd az EY technológia alapú szolgáltatásaiért, ami jelentős növekedés útján halad. Feladatköréhez tartozik a digitalizációs, robotikai és intelligens automatizáláshoz kapcsolódó szolgáltatások megvalósítása. 

A hatékonyság növelése jelenti manapság a legfőbb kihívást a cégek számára.

A robotok egyre komplexebb feladatokat látnak el, ezért kulcsfontosságú, hogy a vállalatok minél hamarabb megkezdjék, és folyamatosan fejlesszék mind a cégük működését, mind az üzleti szolgáltatásaik alapját jelentő folyamataik automatizálását

 – mondta Sallai György. 


 

h i r d e t é s